Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość victoriaaaa

brak okresu!!!ratunku!!!!!

Polecane posty

Gość victoriaaaa

Hej!mam problem...ostatni normalny okres mialam 11maja.w nastepnym miesiacu bez powodu spoznial mi sie okres.potem po stosunku bez zabezpieczenia zazylam escapelle. Po kilku dniach wystapilo krwawienie.bylam u ginekologa i wykluczyl ciaze. Nadal nie mam okresu!lekarz kazal mi przyjmowac Luteine przez 7 dni 2 tabsy na noc dopochwowo. Zazywam juz 5ty dzien a miesiaczka raczej sie nie zbliza. Czy moge przedluzyc stosowanie luteiny tak o 2 dni?chcialabym dostac normalny okres!!!

Gość sdusyfjesh
chyba bardziej warto poszukac przyczyny zaniku okresu......

Gość victoriaaaa
lekarz powiedzil ze to moze przez klimat i stresy...ale przesada ze tak dlugo nie mam:(co ja mam zrobic??

Gość victoriaaaa
nie oczekuje ze ktos mnie wyleczy...no bylam u lekarza i narazie zazywam luteine. myslicie ze to powinno pomoc?

Gość sdusyfjesh
co to za zmiana klimatu byla, jest? sadzisz, ze to moze byc przyczyna od kilku miesiecy?.... ja watpie...

Gość victoriaaaa
a moze to przez escapelle...ta tabletka moze rozregulowac cykl... nie wiem jaka jeszcze moze byc przyczyna...:((

Gość MM78
Zażywaj luteine zgodnie z zaleceniem lekarza. Okres powinnas dostać do tygodnie po jej odstawieniu, a nie w trakcie zazywania.

Gość victoriaaaa
dzieki:**mam nadzieje ze dostane!