Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carrie Smith

ALE MI DZIŚ ŹLE...

Polecane posty

Gość Carrie Smith

skumulowały się dziś we mnie wszystkie moje 'dołki' :O przypomniało mi się, że nigdy nikt mnie nie kochał :( tzn. nie miałam chłopaka...żadnego wsparcia....nigdy nie miałam przyjaciół- 'paczka' znajomych jaka miałam była tylko grupą osób, którym zależało na moich pieniądzach i mojej naiwności... nigdy nie miałąm kogoś komu mogłabym się wyżalić..wypłakać...nigdy nikomu nie mówiłam o swoich uczuciach :( ...przez ostatnie kilka miesięcy chyba nie czułam zupełnie nic-żyłam sobie...a raczej wegetowałam jak roślinka ale dziś znów przypomniało mi się że jestem permanentnie samotna...a co najlepsze czuję się jak po jakiejś egzystencjonalnej lewatywie :( -wydaje mi się że nie mam żadnych uczuć...nie mogę się nawet rozpłakać, chociaż wiem że to mogłoby mi ulżyć...niewiem co ze sąbą zrobić. za 2 miesiące opuszczę moje pieprzone miasto i wyjadę na studia...i już się boję że będę tam jeszcze bardziej samotna- bo nie dość że nie dogadam się z nowopoznanymi ludźmi to będę daleko od mojej rodziny i jedynych, którzy wydaja się mnie rozumieć-moich zwierząt :( wogóle niewiem po co to pisze...zapewne nikomu nie będzie się chciało czytać moich bredni :O

Gość gfhghg
nie ty jedna masz przejebane zycie, poczytaj historie osob ktore mają gorzej od ciebie

Gość ja przeżywam to od kilku lat
...nie widzę możliwości poprawy. Tobie jej życzę oczywiście🌻

Gość Carrie Smith
Jeden z kwiatków---> dzięki, :) ...tylko że u mnie Słońce świeci niesłychanie rzadko :( gfhghg----> wiem, że inni mają gorzej, ale chyba każdy chciałby byc szczęśliwym :( ja przeżywam to od kilku lat---> :( ja sobie wogóle nie moge wyobrazić chwili szczęścia..po prostu nie mieści mi esie to w głowie :( mam nadzieję że nam obu się poszczęści