Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewrfre

Czy wszystkie matki okłamają z miłosci, swoje corki, mowiac im ze sa piekne!!

Polecane posty

Gość fewrfre

i czy to dobrze, gdy matka, brzydkiej corce mowi"Jestes piekna, wszyscy na ciebie leca", a dziewczyna jest starsznie zaniedbana.Ja bym jej powiedziała, zadbaj o siebie, zrob cos ze soba,bo wygladasz jak chłopak.Ona jest niezbyt urodziwa, a dotego zero make upu, zero jakies kobiecego ubioru, zero...fajnej fryzury

Gość on565
z jednej strony to piekne, ze mamom tak podobaja sie ich corki:)

Gość Kowal3
Najlepszą cechą miłości jest PRAWDA. Oczywiście odpowiednio przekazana i POMOC w granicach rozsądku

Gość fewrfre
czyli ona jej naprawde nie kocha..mhh moze, tak mowi by nie dbała o siebie i wydała sie brzydsza od niej!!Zreszta co sadzic o matce, ktora grubej corce, mowi..ale jestes grubas...tłuscioch i spaślak, z gdy corka, zamierza sie odchudzac, matka jej mowi, nie wolno jestes tala piekna, nie musisz, sie odchudzac, nie odchudzaj sie to głupota..wpadniej w anoreksje..przeciez jestes szczupła.. co za obłudna matka!!

Gość pseudoabstynentka
dla matki jej dziecko zawsze jest piekne-nawet jeśli w rzeczywistości jest brzydkie:classic_cool:

Gość frefr
włąsnie

Gość sdafkadad
ja jestem ladna, obietkywnie, kazdy mi to mowi, a moja matka mowi ze jestem brzydka i zaden facet mnie nie zechce( jestem od 2 lat w zwiazku, a mam 21 lat) nie wiem co gorsze:O

Gość fffffffffffffffffffffff
Jeżeli matka kocha dziecko to nie robi mu krzywdy przechwalając piekno gdy ewidentnie jest ktos przeciętny. Za to matka powinna pomóc dobrać dziecku odpowiednie ciuchy, fryzurę czy kosmetyki...

Gość LITOSCI
fewrfre dziewczyna jest starsznie zaniedbana.Ja bym jej powiedziała, zadbaj o siebie, zrob cos ze soba,bo wygladasz jak chłopak.------------------------------------------- a czemu jak chlopak?