Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina_17

zajety chlopak!!!pomocy!!!

Polecane posty

Mój problem polega na tym ze zakochałam sie w chłopaku który ma dziewczyne! Jest taki przystojny,zadbany,fajnie ubrany i co najwazniejsze,charakter,poczucie humoru,czulość,opiekuńczośc i taka delikatność na twarzy mimo ze jest chlopakiem,szanuje dziewczyny wiecie nie jest z tych co do dziewczyny ładnie pieknie a potem z qmplami gada jakies pierdoły... do tego mam wrazenie ze mu sie podobam,nie wiem czy jest szczesliwy z ta dziewczyna,czy ja kocha...ale nie moge o nim zapomniec co mam robic? PROSZE O POWAZNE RADY.

Gość pomysl o innym
odkochaj sie

Gość gfhghg
daj sobie z nim spokoj, nie on jeden na swiecie

Gość Zraniona****
Nie wiem czy ty tak go dobrze znasz... Z tego co piszesz wydaje mi sie, ze uważasz go za ideał, a takich nie ma... To, ze ma dziewczyne to narwde kipsko...

nie odbijaj faceta innej babce-to nie w porzadku. znajdz sobie swojego;)

Gość Zraniona****
To jak sie rozstaną to wtedy walcz....

Wystartuj, jak się rozejdą.:) Teraz , to się możesz najwyżej uśmiechac do niego. :)

poki sa razem nic nie rob, nawet jakby im sie wszystko walilo. A jak sie rozejda, zawsze bedziesz mogla go pocieszyc ;) Badz cieprliwa, ale nie czekaj

Gość poczekaj...
narazie uśmiechaj się do niego tak jak inne dziewczyny radziły i czasem zerkaj (tak zalotnie ;)) Jeżeli naprawde się Tobą interesuje to inicjatywa wyjdzie z jeg strony :D

Powiedział Ci, ąże mu się sniłas??? Podrywa Cię. A skoro podrywa Cie będąc jeszcze z tamta, to nie świadczy to najlepiej o jego wierności. :) Chcesz chłopaka - zdrajcę? :)

Nie to nie tak.Wiem że skori by ja zostawil dla mnie to potem mógłby mnie zostawić dla innej ale cóż,zawsze tak mam,jakies trudnosci i tyle.

radzę się porządnie zastanowić nad tym co on od ciebie chce, może ma tylko ochotę tylko na jednorazową akcję, cóż na własnym przykładzie radzę ci dwa razy się zastanowić, bo możesz potem żałować... straconego czasu i że pozory tak bardzo mylą :(

Gość PAM_22
mam ten sam problem tyle że ja kombinuję tak żeby on nie miał tej dziewczyny:)

Gość to faktycznie spoko
gosciu z niego. Jest taki wporzadku do dziewczyn, tak je szaunje, ze bedac z inna mowi do drugiej ze mu sie snila (!?!). No chyba ze to byl niewinny zart...

pamiętaj ZAWSZE o tym, że najlepsze chłopaki są nie nasze, aha, i oni myslą tak samo: najlepsze są cudze żony ;)

a co w tym zlego ze powiedzial ze mu sie przysnilam? rozne mamy sny i nie mamy na to wplywu Pam_22 ja tak samo ;P

Witay:) Ja mialam podobna sytuacje z tym,ze i ja mialam faceta;/ popieram wypowiedź babci nożownik :) i skad wiesz,ze ten facet jest taki czuly i opiekunczy jak pisalas ?:P

Gość Tom30
A Ta dziewczyna to mieszka z Nim, są blisko, jakie są między nimi relacje?

Gość taaaaa jasne
mieszka z nim .... toż to jakieś gówniarstwo przeecież ! Dzis ten , za mesiąc inny ...

Gość pytka_
nie ingeruj w ich związek, jeśli on jest w porządku to i tak nic z tego, a jeśli da się skusić to gorzej, bo skąd będziesz miała pewność że i potem nie da się poderwać jakiejś innej? Jeśli się rozstaną to lepiej by on był stroną zabiegającą, niech nie myśli że kobiety same mu się rzucają na szyję i może mieć każda...Oczywiście jakieś sygnały możesz wysyłać, ale nie lataj za nim.

Gość pacynka123
Dokładnei popieram wypowiedz poprzedniczek.Sama kiedys byłam w podobnej sytuacji, tylko ,że wtedy ich związek wisiał na włosku. On się z nią rozstał i wtedy przkonaąłm się ,że jemu naprwdę na mnie zależy. Pozdrawiam

jak koleś daje sie adorować to znaczy że nie zalezy mu na tej dziewczynie !! faceci sa inni niz my kobiety my za swoje slabosci zalujemy a oni nie:P:P ale daj sobie spokoj z tym kolesiem bo jesli daje sie adorowac Tobie mimo iż ma laske to pozniej to samo bedzie robil bedac przykladowo z Toba:P:P pozdrawiam:P:P

Wiecie co?Nie będe nic takiego robić,zawsze wole jak facet za mna lata. Jedyne co zrobie to sie moge uśmiechnac do niego i tyle.