Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzerka

nadzerka a tabletki anty

Polecane posty

Gość nadzerka

hej! mam pytanie biore teraz cilest mam nadzerke, przepisal mi ja ginekolog a w ulotce wyczytlama ze to moze powodowac powiekszenie nadzerki! dzieczyny mialyscie taka sytuacje??

Gość nadzerka
no tak, teraz bede miala wyniki cytologii, za tydzien mam nadzieje ze juz bede, wiem ze sie leczy ;)

Gość nadzerka
ale cos wiecej?? ehh i w ogole ta nadzerka mnie przeraza... :(:(:(

phii... ja tez miałam, gin przysmażył ją takim płynem z kwasem i sie ładnie zagoiło.

Gość nadzerka
ja jeszcze nie rodzilam to ewentualnie nie wypalanie tylko wymrazanie..hmm poza tym z tego sie moze jakis rak zrobic, czekam na wynik cuytoloh\gii, a jak z seksem, normalnie mozna go uprawiac aaa i mozna uzywac srodkow nawilzajacych????

Gość nadzerka
to wazne naprawde moge uzywac srodka nawilzajacego

co do środka nawilżającego to nie wiem, seks moze troche bolec i mozna miec plamienia po stosunku a jesli Twoja nadżerka jest mała (tak jak moja była) to mozesz miec usuwaną tak jak ja- płynem solcogyn, to nie typowa wypalanka wiec nie wazne że nie rodziłaś :) ja miałam ten zabieg w wieku 18 lat, koszt 60 zł (solcogyn kupujesz sama w aptece na recepte)

Gość nadzerka
aha dzieki :):):) hmm no mam nadzieje ze sie pozbede niedlugo tego dziadostwa :/ teraz wyjezdzam wiec najszybciej za jakis miesiac lub dluzej bo pozniej moja lekarka ma urlop..porazka :9 podobno mam mala :)

nie martw sie, jak mi lekarz powiedział że mam nadżerke to troche przypękałam, ale on powiedział \"po co sie martwić taką małą nadżereczką?\" no i juz nastepnego dnia ją usunął, pare dni potem wypadł ze mnie mały opatrunek, potem tydzien chyba zakazł uprawiac seksu i cześć nadżerko :P

Gość nadzerka
zazdroszcze ze masz juz to za soba!! ja poki co dalej sie martwie, jeszcze wiesz nie mialam wynikow :( ehh i poki co wlasnie szyko sie tego nie pozbede!!! jej urlop, moj wyjazd..a to we mnie bedzie :/ a mialas robiona cytologie???

tak ale ostatni raz na długo przed nadżerką w sierpniu robie powtórke

Gość nadzerka
hmm mnie powiedziala ze najpierw cytologia bez tego nie moze nic powiedziec, powiedziala ze jest mala i tye, i teraz niby mial byc wynik za 3 tyg ale pojde za dwa bo za trzy to mnie juz nie bedzie :/ mam nadzieje ze wynik juz bedzie bo jak nie to bede miala ze[psuty wyjazd martwiac sie wynikami... :(:(:(

Gość nadzerka
kurcze wlasnie troche kiszka z tym ze tak dlugo musze czekac- najpierw na wynik pozniej na ewentualny zabieg..a to ja mam takie wrazenie ze to kazdego dnia rosnie i sie pogarsza!! moze to glupie ale sorki mam to pierwszy raz i jestem naprawde troche zestrachana do tego wciaz nie wiem jak z tym srodkiem nawilzajacxym no nic zapytam gina jak pojde...