Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaaa2384

Antykoncepcja a ciąża?

Polecane posty

Gość mysiaaa2384

Miał ktos taki przypadek zajscia w ciaze podcza brania tabletek? Ja wzielam pierwsze opakowanie cilest teraz mam 7 dniowa przerwe, okres maly, mam duzy apetyt co chwile jestem glodna i ostatnio zauwazylam ze latam czesto do lazienki mimo ze malo pije. Czy w 7 dniowej tez Was boli brzuch tak jak podczas brania tabsow czy nie ? Bo mnie nadal boli. Dodam ze maz konczyl w srodku. Czy moga to byc objawy ciazy?? Slyszalam ze pomimo brania tabletek regularnie mozna zajsc w ciaze.

Gość nadzerka
skutecznosc tabletek to 99,9% wiec mniej niz jedna na 100 kobiet zachodzi...to mozliwe ale jak sama widzisz baardzo malo :( poza tym zrob test nie wpadaj w panike :)

Gość mysiaaa2384
Nieboje sie gdy zajde w ciaze. Cieszylabym sie gdyby sie kazalo ze bede miala dzidziusia. Moj maz bylby tez szczesliwy

Gość za ta cene to kupisz nowy
ja bralam piguki i wpadki nie zaliczylam, ale moja kolezanka akurat wpadla. Bylo to jedyny przypadek ciazy podczas brania pigulek anty jaki znam z mojego otoczenia :)

Gość mysiaaa2384
Czy sa jeszcze kobitki ktore wpadly biorac tabletki? Jesli tak to jakie mialy objawy ciazy??