Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzu

wpadłam /

Polecane posty

Gość dzu

omg.. wpadłam. jestem w ciążyy 3tyg ;/ o ludzie..co prawda mam 20 lat ale jeszcze tego nie planowałam..o mój boże..a co z moimi planami? miało być najperw wykształcenie ślub i dziecko.a teraz boże co ja zrobie! jak ja to powiem rodzicom?? Nie moge usunąć. Ale to pokrzyżuje wszystkie moje dotychczasowe plany. Pozatym dziecko nie bedzie miało ojca bo to był tylko przelotny..ekhmm ..sex ;/;/ o mój boże..przepraszam ale musiałam sie wyżalić.. wiem ze kiedyś pokocham to dziecko ..ale teraz..to nie jest dziecko to jest problem.. przepraszaam

Gość nie ty pierwsza i nie ostatnia
ale jeśli masz szanse znajdż ojca dziecka i powiedz mu .... to dziecko spłodziliście WY OBOJE !!!! Nie musisz sama ponosić konsekwencji (teoria-wiem)...trzymaj się 🖐️

Gość dorianka

Gość za ta cene to kupisz nowy
dasz rade. znajoma tez wpadla zaraz po maturze ;) Skonczyla studia z maluchem, tylko ze facet jej nie zostawil.

Gość ONNAAASKA
BYLAM W TAKIEJ SAMEJ SYTUACJI, TERAZ MAM 21 LAT, A MOJE DZIECKO 2 LATKA.. NIE MARTW SIE, WSZYSTKO POTOCZY SIE DOBRZE

Gość dorianka
Nic się nie martw słoneczko, będzie dobrze.

Gość nananan
następna, o nie, czy wy tylko się piperzycie

Gość sssswww
spieprzylas sobie zycie, gratulacje!!

Gość bedzie dobrze

Gość ornaments
Ale jak to sie stało, nie zabezpieczyłas sie?

Gość krysinska
Wejdz na ten topic i poczytaj sobie wypowiedzi dziewczyn, ktore tezwpadly, a teraz sa najszczesliwsze na swiecie i zdjecia swoich dzieci umieszja na sytronkach ktore podaja http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3517813&start=750 Przynajmniej dziecko bedzie mialo mlodą mamę, która nie wiedziała co to antykoncepcja. Moze i dobrze, bo inaczej by go nie bylo

Gość noddy
jeśli mozna tak powiedziec to jamajac 2 planowanych dzieci teraz wpadłam jak sliwka w kompot z trzecim dzieckiem.zaiste 2 dni przed okresem.Więc niech to bedzie przestroga tez dla innych mam.Nasze ciało jest wielka niewiadoma.Też byłam i jeszcze troche jestem załamana>bardzo dobrze cie rozumiem,ale wiem tez ze za jakis czas to dziecko bedzie integralna częscia naszych rodzin.trzymaj sie zdrowo