Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oh gad zagubiona sie czuje

strawberry.net - kto tam kupowal?

Polecane posty

troche nie potrafie sie poruszac po tej stronie jak chce cos kupic to wciskam add to cart??? nie dodaje mi do koszyka :/ (to chyba ma byc shopping cart tak?) ile kosztuje przesylka? czy mozna zamowic wszystko do polski?

Gość trusskawaa
A znasz angielski? Tam jest wszystko napisane. Możesz zamówic do Polski, przesyłka jest free

Gość trusskawaa
A masz kartę kredytową by zapłacić za przesyłkę?

a musi byc kredytowa? nie moze byc zwykla platnicza?

Gość upupupuup

Gość kredytowa
Musi być kredytowa, zwykła nie da się zapłacić. Ale może masz jakąś kartę do platnosci w internecie? Allegro ma taka karte, trzeba konto w WBK założyc

Gość szalonep
właśnie zamówiłyśmy sobie z kumpelą perfumy i tusze do rzęs przeylska do Polski - FREE. płatność - credit card ;] zobaczymy jak przyjdzie paczuszka ;] a w gratisie puder Stila: Illuminating Powder Foundation Spf 12 ;p;] zobaczymy tylko czy są jakieś dopłaty w stylu cło/akcyza, ale z dobrego prawniczego źródła wiemy że tylko przy wartości powyżej 70eur doliczają 15% za kosmetyki... nasza paczka jest podzielona na dwie - kosemtyki osobno, perfumy osobno, więc może łapniemy się do sfery bez cłowej :D plaża ;]

jak juz gdzies napisalam moja paczka zaginela stracilam i kosmetyki i kase. Kolezanka zaplacila ostatnio clo w wysokosci ponad 30% wyszlo drozej niz w sklepie ( zamowila jeden krem!!!)

Gość neta30
zamawiam tam już ponad rok. czasami urząd celny - jak się ma pecha - doliczy VAT czyli 22%. mimo wszystko się opłaca. mi nigdy przesyłka nie zginęła a zamawiałam już prawie 20 razy. :). pozdrawiam