Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajeczka...

Zakrzepica po tabletkach anty, czy ktoś miał?

Polecane posty

Gość zapytajeczka...

Skończyłam dopiero drugie opakowanie Novynett, od jakichś dwóch tygodni niesamowicie bolą mnie łydki, nie wiem co jest grane, czytałam,że tak objawia się zakrzepica, która jest powikłaniem przy stosowaniu tabletek.Wiecie coś na ten temat???prosze o wasze uwagi.

ja stosowalam kilka lat tabletki bez zadnych skutkow ubocznych ( teraz nie zazywam) jednak pod koniec czulam opipsywany przez Ciebie bol i to byl jeden z powodow odstawienia.

Gość zapytajeczka...
Lekarz kazał Ci je odtawic własnie przez ten ból? Kiedyś przez 1,5 roku braąłm Diane i nic takiego nie miało miejsca...

Gość zapytajeczka...
crazy ...?

Gość zapytajeczka...
Nikt nic nie wie na ten temat???

sama zrezygnowalam nie podajac powodu lekarzowi...nie wiem czy to zakrzepica, ale wydaje mi sie, ze mialo to zwiazek z tabletkami gdyz jak odstawilam bol minal..jak sie pojawi to wybiore sie do lekarza..

Gość lkmo
Tak, logest.....ale paliłam dodatkowo, mimo ze miałam 20 lat to zrobil mi się zator, pozatym logest znosiłam super.

Gość 831013
cześć. Moja siostra dostala ostrej zakrzepicy po tabletkach antykoncepcyjnych i wyladowała w szpitalu. Więc cale szczęscie że lekarz kazał Ci je odstawić