Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bitsi

ciąża po cesarce

Polecane posty

Gość bitsi

czy ktoś miał cesarkę?jaki jest następny poród czy to prawda że zawsze musi już być cesarka.Ja miałam ze wskazań medycznych, zastanawiam sie czy przy następnej ciąży mogłabym rodzic naturalnie.

Gość minik
ja mialam cc bo nie chciala wyjsc sama ;) pozniej zrobilam wszystko zeby miec sn i tak bylo-bez problemu szybciej i bez bolu :) pozniej jeszcze jedno dziecko rodzilam przez sn ale przy wskazaniach medycznych to chyba druga cc...

Gość ---vanilia---
a czemu maja babrac kolejna czesc ciala? ja tez mialam pierwsza cc ale pozniej zdeycdowalam sie na sn i nie mialam nic pobabrane... ani ciete, ani pekniete a milej wspominam 2 porod ;) ale kazda mama zrobi jak uwaza :)

Gość bitsi
u mnie było trochę z komplikacjami małemu zanikało tętno miałam rozwarcie na 10 ale i tak skończyło sie cesarką potem przez pół roku dochodziłam do siebie dlatego tak sobie myślę czy naturalny nie byłby lepszy

Gość bitsi
wanilia- powiedz proszę bo ty jak rozumiem miałaś i cc i sn który poród jest lepszy o ile tak można powiedzieć

Gość a ja miałam
pierwszą cc ze wzgledu na duże dziecko i po trzech latach rodziłam tez przez cc-ponieważ uznali,że jak urodziłam pierwsze bez skurczy,to drugiego mi się nie uda urodzić sn. I tak to miałam dwie cc. Pierwsza była super,ale druga-fatalna:O Za to pierwsze dzicko-żywioł,diabełek urodzony,a drugie-spokojne i ułozone:D