Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 31, 2007 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janka40 Napisano Lipiec 31, 2007 czy Ty musisz zawsze zakladac idotyczne topiki?!!!! taka stara baba,a taka pusta.Kogo to obchodzi?Denna jestes.Szkoda slow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luśka nie sciemnaj Napisano Lipiec 31, 2007 że to folia byla i parówka.........przyznaj się:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystko po to Napisano Lipiec 31, 2007 zeby nabic sobie ilosc postow,babie sie nudzi i tyle.Rodzina by sie zajela,nierob pierdzielony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teacherka*28 0 Napisano Lipiec 31, 2007 Lusesita: chcesz o tym porozmawiać? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jakiż to foliał Napisano Lipiec 31, 2007 miał szczeście być połkniętym? "Wojna i pokój" czy coś bardziej cieżko strawnego??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość współczuję Napisano Lipiec 31, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 31, 2007 do tego spierdzielił mi się komputer :O czy coś mi grozi? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko facet Napisano Sierpień 1, 2007 grozi Ci spory wydatek na naprawę komputera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 1, 2007 samonaprawialny jest ;) nie widzę związku z foliałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 1, 2007 owszem pijawko ;) ale nie zaglądałam, więc nie wiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olivia 0 Napisano Sierpień 1, 2007 ten temat dzis sprawil, ze sie usmiechnelam :) dzieki za pomysl hehe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie polknelas Napisano Sierpień 1, 2007 kaczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaka kaczka Napisano Sierpień 1, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assssaaaa Napisano Sierpień 1, 2007 Nie martw sie folia wyjdzie ci z kupą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach