Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola1211

Strptizz- głupie,ale ważne pytanie natury techniczne.

Polecane posty

Gość aoia
ojciec detektor co masz na sobie :) ? tylko nie mów, że sutannę :P

sprobuj z tym krzeslem. efekt murowany. wiesz o co chodzi. caly czas kolyszesz biodrami. siadasz przodem, , wstajesz, siadasz tylem, wypinasz sie, obchodzisz dookola, pamietaj biodra caly czas pracuja i powolutku zciagasz z siebie ciuszki i rozrzucasz je po calym pokoju

Gość aoia
buaahhahaha rurę z metra :D jak kiedyś jechałyśmy z koleżanką, udawałyśmy, że przy niej tańczymy, oczywiście najpierw czekałyśmy aż wszyscy wysiądą:P

Gość aoia
ale jak patrzę na nią to mi tylko jedno na myśl przychodzi, i nie to, że można jej się przytrzymać. Ciekawe, czy inni też tak myślą :)

Gość aoia
bo za rzadko metrem jeździsz

Gość Ola1211
nie obraziłam się na Was, bo naprawde mi troche pomogliście.... po prostu poszłam spać :)

To dobrze bo, jak pewnie pamiętasz, wspomniałem o innych elementach tego przedsięwzięcia. Mamy jeszcze wiele do zrobienia. Rozumiem, że kwestia majtek zdejmowanych na początku zwyciężyła. :D

Gość Ola1211
jutro ide kupic bielizne, musze tez przygotować jakąś muzyke zastanawiam sie tylko ile moj luby tak naprawde wytrzyma, bo jest na mnie zawsze mega napalony, nawet jak jestem w dresie i totalnie aseksualna...