Gość agatkaaax Napisano Lipiec 31, 2007 Sprzedam suknię ślubną w kolorze delikatnego ecru, tafta włoska, rozmiar 36/38. Suknia składa się z dwóch części. Gorset zapinany z boku na ekspres, ramiączka opadające na ramiona. Góra gorsetu i ramiączka obszyte gipiórką, która ozdobiona jest drobnymi mieniącymi się cekinkami. Pas ozdobiony kilkoma zakładkami szytymi ukośnie, co ładnie podkreśla biust. Spódnica składa się z dwóch części. Na dolnej warstwie znajduje się jeszcze jedna krótsza, która jest częściowo drapowana, do niej z boku doszyty jest kwiat z tego samego materiału. Suknia jest na 3 halkach i kole, dzięki czemu pięknie się układa i jest wygodna. Suknia wszystkim się bardzo podobała, zrobiła na gościach ogromne wrażenie. Sukienka kosztowała ponad 2000 zł, zakupiona w salonie ADAGIO. U mnie cena do uzgodnienia + gratis wszystkie dodatki, które ja miałam- welon, rękawiczki oraz ozdoba do włosów. Zainteresowane panie proszę o kontakt mailowy agatkaaax@o2.pl lub nr gg 2430322. Prześlę zdjęcia oraz podam więcej szczegółów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach