Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocolinka

brak okresu po novynette i plamienia......

Polecane posty

Gość cocolinka

witajcie dziewczeta wreszcie trafilam na to forum!mam ogromny problem i chce sie was poradzic-opisze najpierw o co chodzi!biore Novynette od 2 miesiecy znaczy wzielam juz 2 opakowania wczesniej bralam diane35,zmienilam na novynette ze wzgledu na mniejsza ilosc hormonow. po pierwszym opakowaniu bylo wszystko ok ale w trakcie drugiego juz pojawily sie dziwne objawy po pierwsze zauwazylam ze zaczelam tyc noo i zaczelo mi sie plamienie jakos po tygodniu drugiego opakowania!teraz je skonczylam i robie przerwe i powinien pojawic sie okres a tu nie ma:(nie wiem czy to spowodowane tym ze mialam te plamienia?w sobote powinnam dostac okres i ok to plamienie sie zwiekszylo nawet spodnie poplamilam ale w niedziele juz po okresie nie bylo sladu noo i zaczelam sie badc ze moze w ciazy jestem?bo z chlopakiem kochamy sie bez zabezpieczenia!czy ktoras z was miala juz taki problem??jestem z facetem w irlandii obecnie i nie wiem co robic bo jeszcze miesiac tu bede i nie wiem czy zaczynac nowe opakowanie jak zwykle czy odpuscic- jestem przerazona a tabletki bralam regularnie-czy ktoras z was miala takie obiawy??prosze pomozcie bo tu nie mam jak do lekarza isc:((

Gość 11111asia11111
mnie sie wydaje ze wciazy nie jestes,mialam podobna sytuacje tyle ze bez plamien,a plamienia to moga byc z powodu zmiany tabletek na slabsze,naa wszelki wypadek zrob test dla swietego spokoju