Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ulcia

mam pytanie odnosnie regulacji brwi

Polecane posty

Gość ...ulcia

Czy brwi sie przycina? Od zawsze sama regulowalam sobie brwi, ale musze przyznac ze nie jest to proste, moje brwi wydaja mi się strasznie dlugie (wloski ok 2 cm), nie mam krzaczastych brwi, ale doprowadzenie ich do ladnego wygladu nie jest proste, wybieram sie do kosmetyczki nastepnym razem, co prawda mam obawy ze wyskubie mi za bardzo, a takie cieniutkie nie podobaja mi sie absolutnie, ale chce sprobowac moze akurat bedzie ok.

Gość śliczna nie zawsze
najlepiej będzie jak kosmetyczka wyreguluje ci brwi tylko uprzedż ja że nie chcesz kresek, przy krzaczastych bądż trudnych do ułożenia brwiach lepiej skorzystać z usług fachowca, wg mnie brwi się nie przycina nie wyrywa się ich też od góry, tylko włoski zbędne od dołu. Ja też mam długie włoski brwi i takie roztrzepane więc do ułożenia ich korzystam z odrzywki do rzęs constance carole naprawde gorąco polecam ;)

Gość ...ulcia
Dzieki bardzo za odpowiedz, wlasnie tez zastanawiam sie nad ta odzywka powiedz mi, czy duza jest roznica pomiedzy tym jak sie ja stosuje a jak sie nie stosuje zadnej? Bo tak czytalam o odzywkach it roche mi sie to wydawal "pic na wode"