Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rokkitka

Yasminelle

Polecane posty

Gość Rokkitka

Witam. Od 3 dni stosuje yasminelle i jak wziełam pierwszą tabletke w pierwszym dniu miesiaczki tak miesiaczka nie wystąpiła (na plamieniu się skonczyło). Do tej pory stosowałam przerózne rodzaje tabletek i plastry ale nigdy coś takiego nie wystąpiło. Dziewczyny czy miałyscie taki przypadek (powinnam odstawić tabletki i znów spróbować przy miesiaczce?

Gość dfgfhgjgh
nie odstawiaj, bo sobie zrobisz balagan w cyklu,lepiej na wszelki wypadek do konca tego opakowania sie zabezpieczaj dodatkowo i zaczniej drugie i bedzie ok

Gość Rokkitka
No własnie też sie zastanawiam że jak odstawie to mój uk. hormonalny juz całkiem zgłupieje:(

Gość dfgfhgjgh
ja bym nie odstawiala bo naprawde tabletki robia zamieszanie w organizmie wiec lepiej teraz uwazac i zaczac tak jak trzeba drugie po 7 dniowej przerwie i mysle ze bedzie ok a ten okres mogl byc taki krotki rowniez przez tabletki,ja jakwzielam pierwsza w zyciu tabletke to skrocil mi sie okres z 7 do 3 dni

Gość dfgfhgjgh
...i teraz mam bardzo skape okresy,prawie jak plamienia,wiec to wszystko wplyw hormonow

Gość Rokkitka
tak wiem bo jak brałam inne tabl, to np yasmin właśnie powodował że miałam skape tylko w tym przypadku zaczeło mi sie plamienie wziełam tabletke i to tyle nawet 1 dnia miałam no nic wzeme całe opakowanie i zobacze potem czy krwawienie wystąpi

Gość 11111asia11111
powodzenia,pozdrawiam

Gość Rokkitka
Dziekie

Gość Rokkitka
Dziekie

Gość katusza
czesc dziewczyny ja tez biore te tabletki jestem z nich zadowolona ale mam inny problem skonczylam 2-gie opakowanie i czekam na te rwawienie a tu nic a jest juz 4 dnie od odstawienia nie wiem co sie dzieje....tabletki bralam regularnie moze czasami 1 h róznicy moj facet we mnie nie dochodził wiec nie wiem co jest moze cos poradzicie???

Gość Rokkitka
co do nie pojawienia sie miesiaczki po odstawieniu to tak moze być i do 3 cykli, nie martw sie o to pozdrawiam