Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samba samba25

od dzis lody tylko obrzezanym

Polecane posty

Gość musialayscie wiele
o i slownictwo tez wyborowe

Gość nynynyny
przeciwko obrzezaniu wypowiadaja sie faceci z napletkiem. a ci ktorzy poddali sie obrzezaniu sa w 100% zadowoleni, jeszcze zaden nie narzekał.

Gość musialayscie wiele
nie wiem skad macie te statystyki skoro w Polsce obrzezanych facetow praktycznie brak, a nie kazdej marzy sie zagraniczy voyage..

Gość musialayscie wiele
poza tym nagle sie takie swiatle zrobilyscie, ale jak kilka dni temu byl topic o goleniu pach u mezczyzn z przyczyn czysto higienicznych to wielce zbulwersowne bylyscie, ze to niby nie meske..

Gość karolinka z gogolinka
ja uwazam ze obrzezanie powinno byc tradycja w poslce. taki egzamin z dojrzałosci dla mezczyzn. mieczaki niech odpadaja a prawdziwi mezczyzni zeby udowodnic swoja meskosc powinni sie obrzezac

Gość a słyszałaś żeby ktoś nażekał
po usunięciu migdałków? A jakoś zdrowi nie pędzą na zabieg...

Gość musialayscie wiele
no to przemowilas... tradycja bierze sie z czegos, nie dlatego, ze kilka panienek sobie tak wymysli...sposob na okreslenie meskosci naprawde smieszny...

Gość karolinka z gogolinka
Oczywiście, żeby było sprawiedliwie, każda kobieta też powinna przejść taki test i odgryźć sobie lewą pierś.

Gość musialayscie wiele
hehehhehe

Gość musialayscie wiele
lepiej niech odgryzie facetowi malego i po klopocie :)

autorka tego postu ma naprawde wysokie wymagania w stosunku do mężczyzn, z którymi sie zadaje...

Gość a raczej chciałaby
mieć wymagania

Gość musialayscie wiele
zgadzam sie

Gość gdgfhdgh
moje kochanie jest obrzezany... mmmm.. polecam

Gość musialayscie wiele
malina nie wstydz sie.nic na to nie poradzisz

Gość anntonioo
ja sie obrzezalem pol roku temu bo namowila mnie na to moja narzeczona. nie zaluje. sex uprawiamy dluzej a lodziki to teraz mi takie robi ze oczy wychdoza mi z orbit :) w sumie jej sie nie dziwei ze mnie namowila bo teraz moj penis wydaje sie wiekszy optycznie i jest poprostu ladniejszy

Gość myszka mika
obrzezac obrzezac przezac wszystkich panow :) a zycie bedzie dla nas piekniejsze

Gość anntonioo
tylko jeat jeden problem .Jak sobie przytrzasne ptaka zamkiem od spodni to boli duzo bardziej niz gdy bylem nieobrzezany.I wogole sa same minusy poza seksem.

Gość anka skakankaa
powinna byc taka ustawa ktora nakazuje kazemu facetowi obrzezanie..wtedy ich penisy by jakos wygaldaly a nie takie słonie traby ze skorą fuuuuuuuuj

Gość anntonioo
głupi podszywaczu, z sexem to chyba ty masz problemy..... ja jestem cudownym kochankiem a teraz dzieki obrzezaniu moge dluzej :)

Gość anka skakankaa
Wyjątkiem jest penis mojego tatusia, który zawsze wygląda ładnie a ja mu zawsze strzelam estetycznego lodzika :)

Gość sasanka17
no i jakos nie ma tych tlumow dziewczyn zachwalajacych napletki. sami przestraszeni faceci zabieraja glos. niestety prawda jest taka ze jak cos sie zacznie to juz trudno to zatrzymac. obrzezanych bedzie tylko przybywac. ktos tu pisal ze napletek jest zbedny i mial racje podobnie jak slepa kiszka, trzeci migdalek, zeby madrosci. ciekawe ze rodza sie chlopacy z krotkimi napletkami i lekarze nie bija jakos na alarm. Dlaczego? bo to nie ma dla ich zycia erotyczneggo znaczenia. Rozumiem chlopakow ze to wielki strach przed nieznanym. Mysle tez ze u doroslego to sie powinno wykonywac czesciowe obrzezanie, chyba ze sa inne wzgledy. Bo przyzwyczajenia mastrurbacyjne sa bardzo trudne do zmiany. Moj ideal to CI 3

Badania wykazały, że obrzezanie zmniejsza znacznie ryzyko wystąpienia u partnerki seksualnej raka macicy lub szyjki macicy, gdyż niezachowujący higieny nieobrzezani mężczyźni przenoszą zanieczyszczenia do dróg rodnych kobiety. Również dowodzi się (na podstawie badań przeprowadzonych w RPA na 3000 mężczyzn), że obrzezanie redukuje niebezpieczeństwo zarażenia HIV. zrodlo: wikipedia.pl ja nie chce meic raka dziewczyny a wy ?

Gość sasanka17
Ja sama chętnie pozbędę się zbędnej łechtaczki i tych wstrętnych fafrocji nazywanych wargami sromowymi

Gość ja chce miec faceta
takiego jakim jest a nie po "operacji plastycznej"

Gość anntonioo
Ponadto, moja dziewczyna mówi, że do twarzy mi z pejsami i w jarmułce :)

Gość anntonioo
stewardsessa a ty masz wyciete migdałki ?

Gość podejrzewam
stewardessa25 jest upośledzona. To higiena zmniejsza ilość zarazków a nie brak napletka a z tym HIV to ktoś cię dziewczyno wprowadził w błąd. jak się rżnęłaś bez gumy to się lepiej przebadaj

Wara wam od mojego chłopa, jego penisa i jego napletka. Wycinajcie sobie, co tylko chcecie, ale od cudzego ciała... wara

Gość cg
za obrzezaniem wypowiadaja sie same dziwki, typu kociaczek666 czy stewardessa25. Wiekszosc z was miala pewnie wiele kutasow w pysku i cipie. Zreszta wypowiedz "chłopczyk.. ja widziałam troche tego i największą skórką jaką widziałam była CI7" mowi wszystko.