Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żubrowka1

powściągliwy facet

Polecane posty

Gość żubrowka1

poznałam nad morzem chłopaka,"poderwał mnie", spędziliśmy ze soba 3 wieczory tylko jedno mnie dziwi on nawet nie próbował się do mnie "dobierać", nie chcial mnie pocałować, nic. Wydaje mi się że mu sie spodobalam, dlatego nie wiem czy interpretowac jego zachowanie jako brak zainteresowania tylko stosunki koleżeńskie czy jako cos innego.help!

Gość nie miał fiuta i tyle

Gość żubrówka1
??

Gość i co smutno ci
że cię nie przeleciał

Gość chłopczyk..
ja tez bede sie pewnie tak zachowywal

Gość żubrówka1
a to miało byz zabawne? nie wiem może niewyraznie pisze:chce wiedziec czy to że nawet nie chcial mnie pocałować (wakacje były)świadczy o tym, że mu sie nie podobałam czy np o tym że jest nieśmiały lub że chciał mnie najpierw poznać;) ?

Gość a to ci zagadka

Gość żubrówka1
acha czyli generalnie to dobrze tak?:)

a skąd my mamy to widzieć????? ja jako nieśmiały i w ogóle beznadziejny w życiu bym nie \"poderwał dziewczyny\" bo nie miał bym odwagi ani pewnie odpowiednio dużo atrakcyjności :D a nawet jak by się jakimś cudem jakaś zainteresowana znalazła to na pewno nie zabrał bym się za \"dobieranie się po 3 dniach\" a wiesz co jest zabawne... :D przeważnie dziewczyny denerwują się że cham dobierał się do niej już pierwszego dnia :D a ty masz odwrotnie :D

Gość żubrówka1
wiem!:) wiadomo też nie luibie chamów ale z drugiej strony zaczełam mysleć a może to nie jest tak że on sie zachowuje elagancko tylko np uważa że jestem brzydka:P

Gość też nie lubię grochu
za dużo żubrówki pijesz.....

Gość chłopczyk..
chyba niesmialy. jak bys go nie interesowala to po co by w ogole sie z Toba spotykal? niesmikalych jednak troche jest a do ciebie, ktory wygrales zycie dziewczyny mowia ze nie lubia jak sie cahm do nich dobiera ale poprostu tego potrzebuja i jak tego nie ma to sie czuja zdezorientowane no coz przy mnie wlasnie bedzie tez jakas dziewczyne czekala zezorientacja ale ja lubie byc niestandardowy:)

Gość spoko facet
Nie spotykałby się z Tobą , gdybyś mu się nie podobała, na bank. No a nie startował z łapami pewnie dlatego, żeby Cię nie zrazić. Jeśli Ci zależy na seksie, to daj mu sygnał albo zacznij sama ;-)

Gość ma AIDS jak nic

Gość też nie lubię grochu
a serio: ludzi są różni i albo mu OGROMNIE zależy na Tobie- i nie chce cię przestraszyć, albo ma powody by nie zawierać powąnego związku ( ma panienkę, albo nie jest pewny czy chce). Ale jakby nie było często: jeśli facetowi bardzo zależy to nie rzuca sie od razu na panne by ją przelecieć- bo się boi że taką propozycją ją wystraszy spłoszy - a tego nie chce...i czeka

@ chłopczyk.. pewnie zależy od poprzednich doświadczeń... jak zawsze się od razu dobierali to dziewczyna myśli że tak musi być i jak tego niema to jej schemat nie pasuje. \"Nie spotkał by się z...\" A co ze zwykłymi znajomymi? Spotykasz się, uroda nie ma znaczenia...

Gość gość
chodzi o dotyk... ktos Cie dotyka to zaciesnia kontakt miedzy wami (o ile masz na to ochote!) Jak wszystko przebiega progresywnie to sie rozkreca relacja. Zaczyna sie przepisowo od przytrzymania plaszcza, przypadkowych dotkniec, siegania razem po jedna upuszczona rzecz... potem przeskakujac kilka etapow jest obejmowanie, przytulanie, mizanie, calowanie, seks