Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy m

Czy można dostac opryszczkę, w publicznej ubikacji ?

Polecane posty

Gość pomocy m

Byłam pijana i klapnęłam na brudny sedes 😭 2 tygodnie pozniej wyskoczyl mi jakis babol w okolicy intym. miejsca, posmarowalam mascia, myslalam ze to jakas krosta, ale kiedy po kolejnych 2 tyg znowu mi cos wyskoczylo i przyjazalam sie temu, doszlam do wniosku ze to moze byc opryszczka, w piatek mam ginekologa i juz sie boje co to bedzie. Dodam ze mam chlopaka, jeszcze nie bylismy ze soba w lozku, boje sie ze zlapalam jakiegos syfa w tamtej knajpie 😭

Gość fghgf
możliwe dobrze że nic gorszego nie przydarzyło ci się po pijanemu skoro tak siebie nie kontrolujesz, że jesteś w stanie klapnąć na niezabezpieczoną deskę w miejscu publicznym (to nie złośliwość, mi się zdarzyło po pijanemu wywrócić się na podłodze w łazience w knajpie (na szczęście zamykanej) (choć deskę przykryłam papierem na wypadek gdyby nie udało mi się wysikać na stojąco), potem w drodze powrotnej straciłam przytomność a u mojego faceta w domu wyrzygałam się na dywan)

Gość fghgf
ale gdyby to była opryszczka to chyba tworzyłby się strup i wszystko rozniosło na okoliczne obszary to co opisujesz kojarzy mi się raczej z normalnymi krostami czy np potówkami (z powodu upałów i zatrzymywania potu w miejscach intymnych))

Gość pomocy m
klapnęłam niestety, nie byłam az tak pijana zeby mnie prowadzic, ale niefortunna pozycja i mam teraz to wyglada na opryszczke, przyjzalam sie i porownalam ze zdjeciami w necie, nie roznosi sie, jest skupione kilka krostek wokol siebie, dzis mam juz strupek, to wyglada identycznie jak opryszczka na ustach, jestem zamalana, ponoc to przekresla wszystko- sex, dziecko, zdrowie 😭

Gość mozna mozna jak najbardziej
tak samo jak mase innych paskudztw :-O teraz juz mleko rozlane - marsz do ginekologa