Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaa24

pytanie

Polecane posty

Gość annaa24

Dzien dobry w poniedzialek bylam u ginekologa bo spuznial mi sie okres i robilam test wyszedl pozytywny.Lekarz po badaniu usg stwierdzil ze jestem w 5 tyg.ciazy.Na zdjeciu usg widac pecherzyk ktory ma 11mm.W jego srodku nic niema.Obawiam sie ze cos jest nie tak bo kolezanka miala juz w tym samym tyg.biala kropeczke. Czy mam powody do nie pokoju bardzo prosze o pomoc

idz jeszcze raz do swojego gina, zeby rozwiac niepewnosc. Na pewno wszystko bedzie OK! dziewczyny troche spokoju... popadacie zbyt szybko w histerie!

Gość zrozpaczona schizofretka
annaa24 jak to się stało żę zaszłaś w ciążę?pękła prezerwatywa itp czy może to planowana ciążą? odp proszę.... bardzo mnie interesują takie rzeczy

Gość annaa24
czesc od roku nie zabezpieczam sie z mezem staralismy sie ale nic z tego nie wyszlo.Kiedy przestalalm o tym myslec zaszlam w ciaze

Gość annaa24
Kefirek dzieki za pomoc.Ogolnie od paru dni jestem taka nerwowa glupie mysli chodza mi po glowoie.Do ginekologa ide dopiero 22 sierpnia.Oszaleje do tego czasu:-)

annaa24 nic się nie martw - wszystko bedzie OK - jak też tak miałam - do 7 tygodnia nie bylo wiadomo czy to ciąża? niby wszystko na to wskazywalo - było jajo plodowe ale niby puste w środku - tak mowił lekarz po badaniu usg dopochwowym - poza tym miałam plamienia - bardzo się balam i martwilam - wiec ci sie nie dziwię - lekarz nawet mowił. że chyba tę niby ciążę trzeba będzie usunąć bo i tak puste jajo samo pęknie i może spowodować krwotok. Ale za tydzień na następnej wizycie okazalo się że widoczny jest juz zarodek 1,5 cm - to był 7 tydz. ciązy. I do końca ciązy bylo już ok. Obecnie moja Julcia ma 7 lat i czuje się świetnie. Urodziła się 2 tygodnie przed czasem i byla bardzo malutka 48 cm i 2400 żywej wagi. Tobie też życzę szczęścia i powodzenia - głowa do góry - dzidziuś na pewno juz niebawem sie ujawni.

Gość annaa24
Czesc bardzo ci dziekuje podnioslas mnie troche na duchu.Bardzo dlugo chcialam tego dziecka to dlatego taka jestem przewrazliwiona.Masz racje napewno w koncu sie pokaze malenstwo