Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona555

czy z moją ciążą wszystko dobrze???

Polecane posty

Gość wystraszona555

jestem przerażona. W ubiegłym roku w 8-9tygodniu moja ciąża obumarła. Teraz jestem znów w ciąży w 15 tygodniu. dokładnie dwa tygodnie temu miałam robione USG i było wszystko OK. Te dwa ostatnie tygodnie miałam strasznie stresujące, przez ojca dziecka i moją nerwowość. Co drugi dzień stres, kłótnie, okropne nerwy. Przeraziłam się teraz, że mogło coś się stać maluszkowi, jutro mam wyznaczoną wizytę i USG, ale ja nie wiem, czy wytrzy,mam z nerwów do jutra. Nie mam prawie wcale brzucha, tak strasznie się boję. Objawózłych żadnych nie mam, plamień, krwawień, biorę dupfaston, piersi tylko jakoś mniej mnie bolą. Temperaturę w pochwie mam podwyższoną do 37,3. tak strasznie się boję. nie wiem, co robić. Przeczytałam topik o ciążach obumarłych

Gość szkło od butelki
nie czytaj tylko poloz sie i zrelaksuj. bedzie ok

Gość wystraszona555
boże, bie wytrzymam do jutra, dzwonię do lakarza, przesuwam wizytę na dziś, jeśli się da. temperat. w pochwie 37,5, zmierzyłam. jestem taką panikarą, najchętniej podpięłabym się pod USG i ciągnęła za sobą. czy tylko ja tak schizuję???

Gość schizujesz
mnie lekarz abronił czytać sensacje internetowe .. i miał rację ...

Gość wystraszona555
nie da się. dopiero jutro. zwariuję

Gość ło reeeeetyyyyy
wszystko ok,nie zamartwiaj się bo jedyne co moze zaszkodzic dziecku to Twoja schiza

Gość schizujesz
na pewno jest wszystko ok

Gość wystraszona555
do ło retyyyy łatwo mówić, jak człowiek się boi, to nie przemawiają do niego argumenty, chce po prostu wiedzieć i tyle...

Gość Rozumiem Twój lęk ale nie
wariuj tak. W ten sposób do końca ciąży wykończysz siebie, swój związek, lekarza, a dziecko zestresujesz. To, że nie masz brzuszka w 15 tc to normalne, u mnie dopiero się pojawił, a jestem 5 tygodni "dalej". Spróbuj się uspokoić!!!!!!!!!!!!