Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwqdewddqwedd

złośliwośc i wredota są wypisane na twarzy czlowieka!!!

Polecane posty

Gość dwqdewddqwedd

ja to zauwaze...jesli ktos jest wredy i złolisliwy...jego usta sa najczesciej zacisniete..waskie ,, oczka małe krążaca wokół, lub zabijajacjace spojrzeniem..!!!! wredota i złosliwosc...oszpecaja twarz!!nawet najpiekniejszej dziewczyny

Gość ale pieprzysz jak potłuczony

Gość ani mru mru
ameryke zes odkryl

Zgadza się. Ja mam bardzo niemiły wyraz twarzy (nawet wg mojej mamy) i rzeczywiście z pewną rezerwą i ogromną porcją złośliwości, podchodzę do osób, których nie znam.

Gość Panna na wydaniu
Cos w tym jest. Ja mam pełne usta i duze oczy i juz duzo osob mi mowilo,ze mam bardzo sympatyczny wyraz twarzy :) Zawsze tez na ulicy jak jest duzo osob to ludzie podchodza do mnie pytac o droge czy inne rzeczy :)

Gość a dziewnyny
a dziewczyny w czarnych włosach to czarownice......................ta kto wierzy w takie brednie?

Gość a dziewnyny
jakbyscie opisały takie spjrzenie... spod byka...takie ktory gdyby mogła zabijac byc zabijało..jakas taka zawiśc bijąca z oczu!! i usta tak chamsko zaciśniete..jakby chciały powiedziec.."zemszcze sie"

Ja również zgodzę się z autorem. jak przechodzisz na ulicy obok takiej osoby to obrzuca cię takim spojrzeniem, że...wrr...kiedyś zawsze unikałam kontaktu wzrokowego z takimi osobami, bo źle się po prostu czułam. teraz odwzajemniam spojrzenie. A co! :)

Gość prawdziwykoneser
katronne to sa NA ogoł MEGAZAKOMPLEKSIONE, WREDNE ZłOSNICE KTORE KAZDEJ PRZECHODZACEJ OBOK LASCE RZUCAJA TAKIE SPOJKRZENIE, BO SA ZAZDROSNE..O ICH URODE..NIE MAJA WLASNEGO POCZUCA WARTOSCI.POTRAFIA TYLKO ZLE ZYCZYC, I NIENAWIDZA JAK komus sie lepiej wiedzie niz im na ogoł.mieszkaja w malych zapyzaiłych miasteczkach, a maja sie za niewiadomo Bog wie co..za 8 cud swiata..a sa przecieniary..mychy szare

prawdziwykoneser-> Katrinne:) I dzięki za wsparcie, ale skąd w Tobie aż tyle złości?

Gość dużamala
do prawdziwy konesen : Ty to one w końcu są megazakompleksione czy mają sie za 8 cud świata bo sama nie wiem ?

złosliwe naśladują innych, grają a jak kłamią to patrzą tymi krzywymi oczyma i lekko rozchylają usta- ohydne. tak ma A. jak kłamie jak z nut.

Gość do dużamała
to, ze ma sie za 8 cud swiata nie wyklucza, ze jest w głebi duszy megazakompleksione a wiesz jak najłatwiej swiatu zakryc oczy, zze mamy kompleksy!! Piać i mowic naokoło, jakim sie jest pieknym i wspaniałym

Gość wypisz wymaluj to
dwqdewddqwedd

Gość Haris to świetna baba

Gość do dużamała
znam wiele rudych z zielonymi oczami i sa kochane babki znam naprawde duż inteligentnych blondynek.. a całkiem sporo głupich brunetek.. wiec ludzie nie operujcie stereotypami..bo to głupie

Gość 32e32e
tak samo jak Twoje żarty Haris

Gość odczepcie sie od Haris
bo wam się zrobią małe skośne oczy

Że ruda fałszywa, to już przesąd (ach, jak mi się podobają rude, piegowate z zielonymi oczami ;) , ale faktycznie nasza mimika w dużym stopniu odzwierciedla stan umysłu, czy dominujące emocje i podświadomie potrafimy taki niewerbalny przekaz odebrać i ocenić. Gorzej, jeśli ktoś ma np niedowład pewnych mięśni, czy naturalny defekt, który sugeruje cechy u danego osobnika niewystępujące. Znałem kiedyś dziewczynę, która miała wyraz twarzy jak Zła Królowa z bajek, a po prostu jeden z mięśni kontrolujący pracę ust miała uszkodzony.

Gość dobrotliwy wygląd
tez nieraz ma wady - nie ma zboczeńca, zebraka i w ogole coś chcącego typa, który nie przyczepi sie do ciebie jak wyglądaasz naiwnie i miło.

dobrotliwy wygląd -> racja, moja koleżanka jest drobniutka i ma taki słodki wyraz twarzy i ciągle ją jakieś zboczeńce zaczepiają;/

Gość Katrine twoja koleżanka
jest poprostu ładna . Moze to przykre dla ciebie ale pewnie tak jest