Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zaniepokojona

CZY UFACIE PREZERWATYWOM PO ODSTAWIENIU PIGUŁEK???

Polecane posty

Nosze sie z zamiarem odstawienia pigułek bo bardzo długo je biore. W ciąze zajść nie moge teraz, to wykluczone...dlatego ciągle je biore i biore. Chciałabym jednak odstawić je, ale cholernie boje się wpadki. Zabezpieczacie sie tylko gumkami po odstawieniu pigułek?

Ja juz jade na gumkach pół roku i nic sie nie stało, wiele kobiet stosuje prezerwatywy przez kilka lat i nie zaszły w ciąże. Jeśli gumka jest prawidłowo używana to nic sie nie stanie chyba że, bedzie wada fabryczna... :)

Gość Ja po odstawieniu
używałam prezerwatyw + globulek, przyjemne to nie było bo globulka jest dość "kłopotliwą" antykoncepcją, ale nie denerwowałam się tak bardzo że zaszłam w ciążę. Do wszystkiego się można przyzwyczaić.

wpadłaś???

Gość Jasne że nie.
Ale bałam się, bo odtsawieniu jako skutek uboczny pojawił się ból sutków, który oczywiście od razu wzięłam za objaw ciązy. Ale wszystko było ok.

Gość po pigulkach....
zaszlam w ciaze.Wlasciwie to w trakcie brania pigulek:-) Nie pytajcie jak i dlaczego bo sama nie wiem...chyba jestem tym statystycznym przypadkiem.Pigulki bralam prawie cztery lata... az do maja 05 ;-) Od tamtego czasu uzywamy tylko prezerwatyw z tym ze zawsze uwazam kiedy mam dni plodne...jak dotad skutecznie:-) Stwiedzilam ze nie bede organizmu truc bo i tak oczekiwanych skutkow nie bylo...

A dziecko było zdrowe mimo ze wpadłas podczas ich brania przez 5 lat????

Gość podnoszeee

Gość mysiaaa2384
Do po pigulkach - jakie mialas objawy ciazy ???