Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasturc_Ja

FITOMED ŻEL do mycia twarzy Używa któraś zWas?

Polecane posty

Gość mam do cery suchej i wrażliwej
i raczej ten właśnie polecałabym Tobie ja sobie bardzo go chwalę:)

Gość nasturc_Ja
Dzięki,ale ja mam cere coś miedzy mieszanąa tłustą niestety :( od innych zeli łuszczy mi się skóra,na nosie jest najgorsza bo stwardniała tak jakby ehh.... Ten żel jest do kupienia w aptece tak??

Gość podnoszeeeeee

ja uzywam tin tin zaiaji z lukrecja, tymiankiem i panthenolem i jestem zadowolona. ale zelu, o ktory pytasz niestety nie znam.

Gość nasturc_Ja
szkoda

Gość nasturc_Ja
upi upi

Gość fvvfnnkbn
mi fitomed nei odpowiada...miałam szampon -zniszczył wlosy,żel podrazniał i nic dobrego ze skóra nei robił, lezy w szafce... ja nie polecam.

Gość nasturc_Ja
własnie zamówiłam ten zel w aptece,mają mi go sprowadzić,mam nadzieje że bedzie odpowiedni :/

Gość mam do cery suchej i wrażliwej
ja też mam cerę mieszaną, która przetłuszcza się w strefie T i niestety, ale specyfiki do skóry tłustej czy mieszanej tylko pogłębiały problem przetłuszczania cery dlatego polecam Ci wersję do cery suchej i wrażliwej:) sama mam bardzo duży problem z nadwrażliwością cery, a ten żel wpływa na moja buzie genialnie: zero ściągnięcia, przesuszenia czy zeczerwienienia:) ja kupuję go w sklepie zielarskim:)

Gość nasturc_Ja
Hej,ja właśnie zamówiłam dziś w innej aptece niż przedtem bo w tamtej nie zprowadzili Zamówiłam do cery tłustej i mieszanej,zostałą mi tylko nadzieja że mi pomoże,ma dobre opinie na www.wizaz.pl wiec postanowułam go zakupić.Hmm czesto okazuje sie tak ze do cery np mieszanej lepszy jest zel tak jak pisze poprzedniczka do innego typu cery.