Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bienka

mam problem z siniakami

Polecane posty

Gość bienka

wystarczy ze lekko sie gdziec zadrapie to miejsce puchnie i robi mi sie siniak i to nie maly inni jak to widza mysla ze jestem bita ale tak nie jest wiem ze inni musza sie "niezle napracowac"zeby dostac siniaka a u mnie to jest banalnie proste czy ja moge miec jakies problemy zdrowotne czy ktos tez tak ma?

mam tak samo! lekarz powiedzial, ze to cos z naczyniami krwionosnymi, przepisal jakies witaminy, potas i magnz, ale poprawy nie widze :O

Gość bienka
ginorossi a ile juz czasu zazywasz te witaminy?i jak szybko zchodza ci siniaki bo mi bardzo powoli;(

juz dobre trzy tygodnie. Te moje siniaki schodza juz za 2-3 dni, wiec nie jest tak zle.. ale nie wydaje mi sie, ze te witaminy cos daja, jedyne co zauwzylam, ze since sa bledsze :O ja mam jeszcze cos takiego, ze jak mam ciezka torbe na ramieniu, to slad mam jeszcze do nastepnego dnia.. uhh :(

Gość bienka
schodza ci naprawde szybko ja musze czekac conajmniej tydzien co jest dla mnie maskra bo jest lato i wiecej ciala sie pokazuje a u mnie siniak na siniaku ludzie naprawde rozne mysli maja jak mnie widza 9siniakow nie jest duzo i malych ale jest kilka za to duzych)

Gość bienka
nie nie bylam ale chyba bede musiala sie wybrac z drugiej strony chyba on mi nic nie pomoze

Gość 77 hexe
mam tak samo... kiedys nawet szef wzial mnie na strone i spytal, czy aby nie potrzebuje jakiejs pomocy, bo mialam na rece takie siniaki jakby mnie ktos zdrowo pobil :)