Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coco szanel

wlasnie wczoraj zlikwidowalam

Polecane posty

pieczolowicie pielegnowany paseczek na moim wzgorku lonowym. teraz po kazdej kapieli starannie nacieram go oliwka, o tak dlugo…dlugo…dluuugo…dluuuuuugo…..o…tak…….tak…taaaak……… taaaaaaak……taak…oooo…..och…ooch……..ooch……….oooch………ooooch…oooo…ooooooooooch...mhmm….mhmm…mhmmm……mhmmmm….mhmmmm……uuff…uuuuuff……uuuuuff…uuuuff o my god…. uuff..uuff..uuff…uuff..ooch…ooch…tak tak tak tak.tak tak tak tak tak tak tak ……………….umhmm…….mhmm……..mhm................. wlasnie w ten sposob to robie i uwazam, ze wyglada rewelacyjnie a ja czuje sie wysmienicie czy wy tez tak to robicie?

Gość stuknięta jesteś
i jeśli myślisz że twoja wypowiedz była seksowna to się mylisz....była żałosna :o

coco pieknie :) widzis zmowilam ze gladziutka jest cudowna :) ja juz sie przekonalam i robie tak samo z oliwką tlyko wieceju mnie jest aaaaa oraz mmmmmm

Gość bosanoga
teoria stopka boska :classic_cool:

i wez lusterko :) albo stan przed jakims durzym najlepiej :) walory estetyczne sa fajniejsze jak sa dokladnie widoczne :)

Gość marudna baba
no a ból po wygoleniu? krostki itd? tak się nie da:(

jaki bol po wygoleniu?> jakie krotski? ja tam mam gladziutka w kazdym zakamarku :) jak sie goli raz na jakis czas to moze sie robia krostki a jak sie golisz codzinnie regularnie to po jakis 2-3 tygodniach skora sie juz uodparnia na golenie i o krostkach nie ma mowy :) jesli lsniaca i gladka no i gotowa do lizania :)

zero krostek, zreszta to tylko byl paseczek, a cipcia taka opalona i naoliwkowana wyglada przeslicznie :D

Gość zuzzzanka
mam takie troche glupie pytanie do coco. otoz tak jak ty zgolilam sobie wszystko na 0 i pojawil sie problem. Majtki wciskaja mi sie w cipke tak jak malej dzieczynce. Mam typ buleczki a nie motylka (nie wiem jak ty) moze to jest powod. ale co z tym robic bo bez futerka jest super ale te majtki to zgroza!!!!

Gość też mam łysą
bułeczkę, ale nic mi się nie wrzyna :)