natalcia60 0 Napisano Sierpień 1, 2007 mam pyatnie czy przez ocieranie sie genitaliami z chlopakiem moge zajsc w ciaze?? ostatnio robimy to bardzo czesto wiec sie troche boje ....:( ale moj chlopak nigdy sie nie spuscil. Czasami w trakcie ocierania wlozy palca ale jestem dziewica , a i czy ta woda ktora leci z penisa to plemniki ?? czy mozna zajsc w ciaze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 1, 2007 ta woda to płyn przedejakulacyjny w którym tez są plemniki z tym że mniej niz w spermie... jesli jakims cudem dostały się do środka pochwy to mogą zapłodnić ale szanse są małe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalcia60 0 Napisano Sierpień 1, 2007 o joj czyli istnieje taka mozliwosc??:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalcia60 0 Napisano Sierpień 1, 2007 a jezeli jestem dziewcica jakie moga bys objawy ciazy moga byc to bole brzucha i piersi?? brzuch tak boli troche od gory i dol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 1, 2007 na objawy ciązy czeka sie pare tygodni wiec wiesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalcia60 0 Napisano Sierpień 1, 2007 a takie sa objawy?? czy to moze byc przed misieaczka ?? bo mam te objawy jakos od tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 1, 2007 moze byc tez przed miesiaczką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalcia60 0 Napisano Sierpień 1, 2007 ale tez moga byc to objawy ciazy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...ona22... Napisano Sierpień 1, 2007 tak moga byc tez .ile masz lat? piszesz tak jak bys miala od 13-16 lat .dziewczyny ajk bierzecie sie juz za sprawy zwiazane z sexem poczytajcie wiecej o tym !! potem sie nie dziwic ze pelno nastolatek w ciazach a niemowlaki na smietnikach.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalcia60 0 Napisano Sierpień 1, 2007 mam 15 lat...:(( nie wiem co mam robic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 1, 2007 no i wszystko jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalcia60 0 Napisano Sierpień 1, 2007 co ja mam teraz zrobic?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 1, 2007 teraz to nic nie zrobisz zazwyczaj trzeba myslec wczesniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość conwalia Napisano Sierpień 1, 2007 napisz do mnie na gg 3321747 natalcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalcia60 0 Napisano Sierpień 1, 2007 oki pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość conwalia Napisano Sierpień 1, 2007 boze przepraszam nie podałam swojego 9454288 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach