Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce nie sluga

co facet jest w stanie zrobic dla odzyskania tej jedynej?

Polecane posty

Gość serce nie sluga

piszcie swoje propozycje :)

Gość nic oni są na to zbyt leniwi

pisze jej wiersze, układa piosenki przynosi kwiatki takie jak lubi, a które rosną np w zbozu;) I np nie rozmwia z A. nawet czesc:) Sentyment mozna miec do dobrej osoby, ale nie do wyrachowanca:P

Gość jest w stanie
zesrac sie

Gość serce nie sluga
zapomnialam napisac, ze w przypadku, gdy zdradzili, ale sa pewni, ze zawiedli ta jedyna :)

Gość ty durna miotlo
tylko frajerki lub brzydule przyjmuja faceta ktory zdradzil

Gość serce nie sluga
ale temat jest nie o tym czy przyjmuja czy nie, ale ile sa w stanie zrobic dla odzyskania ukochanej

Gość popieram w 100
ty durna miotlo! I do autorki: wez kobieto zostaw ta szmate, ktora sie lajdaczy z innymi. Nie masz honoru i szacunku do samej siebie przyjamujac takie scierwo spowrotem!

Gość popieram w 100
kolezanko autorko, faceci sa w stanie zrobic wiele zeby dostac to co chca, szczegolnie jak wiedza, ze ich kobieta jest slaba i moga nia manipulowac we wszystkie strony tak jak np. po zdradzie. Malo wiesz jeszcze widze o zyciu

Gość serce nie sluga
ja nie mam takiego problemu czy przyjac czy nie, skad wam to przyszlo do glowy? :( chce wiedziec ile sa w stanie zrobic i to wszystko, moze ktos z tego forum tak mial i chce wiedziec co robil? na ile sie poswiecil? na co sie zdobyl? to trudne pytania, ze nie rozumiecie ich znaczenia?????????

np przestaja pić palić zrywaja ze swiatem złodziei takie znam przypadki

Gość serce nie sluga
Tamit - chociaz jedna osoba, ktora odpowiedziala na pytanie :o

Gość popieram w 100
tak, dla mnie za trudne, bo nie wyobrazam sobie poswiecac sie szmacie, a taki gosc to nic innego jak szmata. Dla mnie koniec tematu. Moze ktos inny ci odpowie.

Gość fsvfvsfd
dziewczyny ci pomagają bo twoje myśli krążą wokół faceta absolutnie nie wartego zastanawiania się a tym bardziej topiku a ty nie doceniasz...

Gość buhahahahahaha
glupie zazdrosne cipy sie wypowiedzialy, bo nie mialy nic do powiedzenia, bo nikt sie nigdy o nie nie staral :P

Gość loletka
o mnie sie starał, ale okazało sie ze tez był szmata. Dziewczyny ja wybaczyłam i rzyjełam szmate w wersji meskiej i dzis zadaje sobie pytanie po co? bo jak raz dopuscił sie zdrady to bedzie to robił. Żałuje ze przyjełam go. POtem jeszcze bardziej cierpiałam. a on no coz mimo tego ze przyjechał w nocy do mnie i spał w samochodie i robil mi wode z mozgu...nagrał mi płytke z nami całujacymi sie...i kupił kwiaty..to w sumie i tak okazałm sie fiutem!!! bo teraz dyma ta sama z ktora mnie zdradził...faceci..rrr dzis mam na to wylane i nigdy nie wybacze takiego bledu.

loletka, no to faktycznie skurwielem sie okazal :o wiec po co chca wrocic, blagaja o przebaczenie by potem znow zdradzic? zalosni sa 😭

no ale przeciez kiedys trafia facet na ta jedyna i ja tez musi ranic??? ;( przeciez chyba nie tylko o pieprzenie z nia chodzi, ale o bycie z ta jedyna cale zycie :o

stoi pod jej oknem:) jedzie taki szmta drogi by w okno zerknac.. albo jezdzi sobie autem i wzdycha do niej, zamiast isc po nią i wziac na spacer:)

jacek - z ta jedyna tez tylko o seks??? no cos chyba zartujesz teraz :( to nie pierwsza, lepsza, ktora sie nawinela, ale TA JEDYNA ..

Gość loletka
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o sex...to tyczy sie chyba wszytskich meskich szmatek;)

zapominacie ze te meskie szmatki sa dawcami spermy zebyscie pozniej mogly cieszyc sie bachorem same sie nie zaplodnicie

Gość loletka
viceversa...sami nie umoczycie..no chyba ze w plastikowej lali;P to raczej my wam jestesmy potrzebne niz wy nam...wystarczy sie rozejzec ile kobiet sa same i sa zaradne, maja dobra prace i po co nam taka szmatka meska co tylko czeka na okazje by wskoczyc nowej szmatce do łóżka? po co nam takie zero? stac nas na cos wiecej

Gość pachnaca chanel nr 5
wiele, uwierzcie mi, ze wiele :D