Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OMEGA12312

pękła mi gumka ale .... mam pytanie bo...

Polecane posty

Gość OMEGA12312

podczas stosunku z moim chlopakiem pękła gumka, naszczescie nie doszlo do wytrysku wewnątrz, biore oprocz tego tabletki antykoncepcyjne microgynon 21... troszke sie obawiam,wiec chcialbym spytac kogos bardziej kumatego... czy biorac tebletki wystarczy mi to aby nie zajsc w ciaze... i spowoduje ze ebde sie czula bezpiecznie...

Gość Fretka Beretka
NIE! juz jestes w ciazy. na 100%!!!! mozesz juz rodzicom powiedziec ze beda dziadkami. :O

Gość Fretka Beretka
no omega to ty na pewno nie jestes :O

Gość OMEGA12312
no i tyle:) chcialam wiedziec:))) wiem ze argumenty sa po mojejs tronie ale zawsze jakas tam obawa jest:P wiec wiecie:)

Omega, jeśli tabletki są zażywane regularnie i o żadnej nie zapomniałaś, to możesz wykluczyć ciążę. :) Poza tym, możecie także odstawić gumki, po co rezygnować z przyjemności? :)

Gość OMEGA12312
no to dziekuje ci za odpowiedz:] jzu jestem spokojna.

heh jak tu nie zwariowac jak czytam takie topiki, nam wczoraj pekla gumka, wytrysk byl a tabletek nie biore. to dopiero nie? :( jak mozesz byc w ciazy skoro nie bylo wytrysku - to raz. No i bierzesz tabletki. nie masz sie o co martwić. po to sa tabletki zeby zabezpieczac....

Ewelka69, idź do lekarza po tabletkę po :) Postinor, albo escapelle. Chyba, że planujecie dzidziusia?