Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obora

Prawda o polskich kutasach.

Polecane posty

Gość obora

Faceci i dziewczyny polskich facetów. Ja mam 17 cm i jestem z tego dumny

moj facet nie ma wiecej, pewnie jakies 16 cm. (tak pi razy oko)

Gość obora
No i jest ok. Moje dziewczyny (a miałem ich kilka - mam 27 lat) mówiły mi, że taki 15-17 to jest akurat - i do cipki i do dupy i do buzi - więc spoko

Gość krokodylowa dama
olcha..jesli w(pi) oko to kiepsko Ci sie na swiat patrzy :o :P

Gość krokodylowa dama
skalska..tesknilam ❤️

Gość obora
Moja laska miała kiedyś takiego z 20 - mówiła że podczas akcji ją bolało i nici z orgazmu - przy czym spoko bez kompleksów, jak ktoś ma większego ode mnie to mnie nie rusza

Gość krokodylowa dama
jestem wypoczeta, opalona ;) i nie utylam :D fajnie sie zyje na wsi gdzie nie ma netu...ba.. nawet pradu

Gość obora
Chej na tema proszę

Gość gdyby
ja bym chciala zeby mój facet mia "murzyński rozmiar"mmmm

Gość obora
Powiedz mi gdyby po co, żeby Ci zrobił dziurę w brzuchu. Jakiego ma TWÓJ FACET - BO JEŚLI MNIEJ NIŻ 14-13 TO cIĘ ROZUMIEM

Gość roxeczka17
smutna prawda jest taka, ze maja w wiekszosci nieestetyczne dlugie naplety! i tyle

Gość roxeczka17
A ja mam niestety, taka smutna prawda, motyle do kolan :(

Gość gdyby
nie ma dużego penisa,taki chyb średni ,ale nie wiem ile ma cm,no może przesadziłam ztym murzyńskim rozmiarem,ale moglby być ciut dłuższy,ale i tak nie mam co narzekać

Gość obora
gdyby - więc na czym polega twój problem z nierealizowanymi planami seX - średni rozmiar kutaska jest przecież najlepszy do wszystkich akcjido roxetyy - uwierz mi większość facvetów uwielbia "motylki" - a ja napewno - moja laska ma taką i jest świetnie

Gość gdyby
obora pisałam ci o tym na innym topiku,nie chodzi mi to jego rozmiar tylko o mój problem :(

pisior musi byc czysty! umyty nie 2 godziny przez bzykaniem tylko bezposrednio przed. higiena!!!

Gość gdyby
nie moge mieć swobody w sexie :( wypiac się czasem jak suczka,polożyć się przed nim i bez problemu sama się pieścić.:(żeby mógł patzreć an moją piekną cip*ę której nigdy nie będe mieć :(

Gość obora
Do gdyby - dziewczyno - nie ma brzydkich cipek - są tylko za małe kutasy

gdyby, to jest problem w Twojej glowie,musisz sama z nim zwyciezyc. tez mam motyla. mialam opory ale dalam rade. moj problem nie polega na tym ze sie wstydze, ale na tym, ze zbyt czesto bylo akcji w stylu, seksimy sie, on sie po ubiera, pozwala mi sie ubrac i koniec.

Gość obora
Rany Olcha. Gdzie wy znajdujecie takich facetów. Ja ze swoją laską - najpier z godzinke akcjio wstępnej, potem seksik parę razy z różnymmaiceniami a potem długie przytulanko i opowieści czy było dobrze i co tu byoprawić. I na koniec KOBIETY - MOTYLKI SĄ THE BEST - SEXI, BĄDŹCIE Z NICH DUMNE

Gość gdyby
nie pzrejmowalabym sietak gdybym np miała wargi sromowe zewnętrzne lub wewnętrzne tylo duże a ja mam jedną zewnętrzną większą od drugiej :( taką brzydką :( a wewnętrzne mam długie :( za co mnie Bóg tam obdarzył :(

obora. no niestety, moj to facet-dziecko. 21 lat a coraz bardzej łajzowaty. i mowi wciaz ze kocha, ze sie stara. teraz jest lepiej, bo chyba zrozumial ze to nie przelewki, tyle ze we mnie cos bezpowrotnie sie wypalilo.

Gość obora
Do Olchy - kurcze jesteście tacy młodzi (ja mam 27) i co już wypaleni. Przecież są książki, poradniki, wariantówe jest tyle , że nie wystarczy mi sił mojego kutaska na przećwiczenie tego wszystkiego

Gość obora
Do gdyby - powtarzam dla normalnego faceta cipka to rozkosz - ja niewyobrażam sobie sytują broszkę i bym się nią nie zachwycił - dziewczyno - więcej wiary

Gość obora
Sory tewkst mi się do końca nie wpisał - nie wyobrażam sobie sytuacji gdybym zobaczył taką cipkę jak twoja "gdyby" i się nią nie zachwycił - powtarzam więc ej wiary

Gość gdyby
eh Dziękuje Ci obora,jesteś spoko gościem Facetowi i tak jest to łątwiej pwiedzieć,żeby się nie przejmować,bo oni to w nas lubią, Chętnie zdecydowalabym sie na operacje,aby mi pomniejszyli choć zewnetrzną warge zeby byłą równa tej drugieja nie taka długa :(ale nie stać mnie na to :( Nie wiem czy byś sie zachwycil widokiem takiej cip*i jak moja,zrobłam sobie keidyś zdjęcie i nawet nie przypuszczałam z eto az tak źle wyglada:( Zastanawiem się czy sama moglam ją doprowadzić do takeigo stanu,przez pieszczoty które sama sobie robiląm,czy mogłyby one się tak naciagnąc przez to...czy poprostu taka się urodziłam,jak byłam młodsza były normalne a teraz ...