Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszyczka w lzach

poradzcie co robic dalej

Polecane posty

Gość duszyczka w lzach

a kiedy ide ulica wstyd mi i smutno , najgorsze to ze juz nigdy nie bedzie tak jak bylo . moja przyjaciölka robi mi swinstwa jak sie od tego uwolnic?

Gość upupupu
olać 🖐️

to chyba nie przyjaciolka.A dl;aczego robi Ci te swinstwa? w jakiej formie?? musi byc jakis powod skoro niby ta przyjaciolka robi Ci przykrosci :/

Gość duszyczka w lzach
nie , to nie takie latwe choc chcialabym bardzo tak umiec, olac ale sa zeczy ktorychnie mozna olac bo swinstwa brny dalej a do tego bczernia mnie wszedzie jak sie da

Gość duszyczka w lzach
przyjaznilysmy sie bardzo dlugo, przynajmniej ja tak myslalam ze jest ty jedyna i prawdziwa. nie potrafilam dostrzec co sie za moimi plecami dzieje, ze jestem obczerniana , ze sa klamstwa pod moim adresem i rzeczy na mnie wypisane , dzis sklocila mnie ze wszystkimi prawie i gdzie nie pujde slychac obmowy jedny slowem plotki ktore nie sa prawda i smutno mi z tego powodu ze okazujac jej przyjazn i pomoc dzis dostje taka zaplate, prawde mowiac wykancza mnie to juz i zauwazylam ze mam przed ludzmi stach napady, nie wiem co robic? jak sobje dac rade z tym to naprawde bardzo przykre to co on ludziom opowiada boli najbardziej

Gość duszyczka w lzach
niczego juz nie chce tylko spokoju zeby sie skonczyly wyzwiska i nasmiewanie

a rozmwialas z nia na ten temat??? ech dziwne jej zachowanie ale sa tacy ludzie o 2 twarzach:/ straszne ale prawdziwe :/ no i ja bym na Twoim miejscu pogadala etz ze znajomymi,ze ona klamie na Twoj temat itp.!! no i nie u3ymuoj z Nia kontaktu mam nadz,ze wszystko dobrze sie skonczy..pozdrawiam :)Milego dnia

Gość duszyczka w lzach
najgorsze z tego najbardziej ze przez to zamieszanie odszedl odemnie chlopak bo sie wstydzi jak to mowi.

Twoj men odszedl od Ciebie bo ... \" bo sie wstydzi jak to mowi.\" jak co mowi?:P

Gość duszyczka w lzach
no i wlasnie to jest to zauwazylam ze lubi obgadywac ludzi i pomalu dystansowalam sie od niej az doszlo do tego ze kontakt sie calkiem urwar mowilam ze nie mamczasu bo pracuje itd. i teraz mamna to odpowiedz . kontak z nia nigdy wiecej nawet nie jako znajomi omijam drogi ktorymi chodzi zeby jej nie spotkac.

Gość duszyczka w lzach
poprostu mowi ze ma dosc tego co ludzie gadaja i ze lepiej by bylo jakysmaytroche odstep od siebi mieli od srody juz sie nie odezwal i nie zadzwonil na moje telefony nie odpowiada.

Gość duszyczka w lzach
chodzi poprostu o plotki . plotkujac o mni z innymi zrobila ze mnie calkiem kogos innego niz jestem kogos brudnego i zlego kogos z kims nie wolno sie zadawac i wszyscy w to wierza znajomi przestali mi mowic czesc na ulicy inni omijaja mnie z daleka a inni jeszcze nieraz wysluchaja tego czego ja mam do powiedzenia na obrone jakos nie mam tego daru aby ich przekonac o prawdzie.

hm... dzownego masz faceta...skoro slucha innych to olej Go,Powinien wiedziec jaka jetses i powinien olac te plotki ....a plotki to plotki,same klamstwa:/ moze ta Twoja pseudo funfela uumawia sie z Nim?:/ skoro tak Cie obgaduje to musi byc jakis powod!! nie wierze,ze nagle zaczela nagadywac na Ciebie innym luidziom :O

Gość plotkaranr1
tak znam to i owo moge tylko powiedziec ze sa takie falszywe przyjaciolki ktore sa o wszystko zazdrosne i robia to celowo aby czlowieka calkowicie zniszczyc, maja dar orzekonywania i ludzie jak slysza wierza sama mialam cos podobnego dzis jestem znowu szczesliwa.glowa do gory z doswiadczenia wiem ze ci co dzisiaj cie tak obgaduja , obczerniaja i wstydza sie ciebje kiedys przyjda o pomoc i przyjazn do ciebje . jestem z toba. buzka na pocieszenie.

Gość duszyczka we lzach
ach nie mam juz sily i nadzieji ze sie to zmieni pragne tylko jednego miec znowu znajomych i przyjaciol bez nich bardzo smutno