Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakwestionowany

Czy określenie fajna dupa jest dla kobiety obraźliwe

Polecane posty

Gość rób jak ci serce dyktuje
jakiej natury, jakie tysiace lat??? Chamieje społeczeństwo i tyle. Wyobraźcie sobie tego typu stwierdzenie w ustach przedwojennego gentelmana... ja jakoś nie mogę :P

Gość zakwestionowany
Fryzura jest bardzo ważna. Piękne włosy to ogromny atut dla kobiety. Ja uwielbiam kobiety, które maja długie włosy. One wyglądaja tak kobieco :)

Gość gregol
albo np. ma dupkę w gruszkę, no to jak "fajna dupa" to się nie da tak powiedzieć. i wtedy lepiej nic nie mówic.

Gość vb
a jak powie, że fajna dupa z twarzy?

Gość windom earle
jakoś mi juz to by nie sprawiło przyjemności. może jak miałam naście lat to uważałam, ze takie gadanie jest ok - ale teraz wydaje mi się, ze jest to po prostu wulgarne sprowadzenie kobiety do poziomu laski do wyruchania. jakoś fajna dupa nie jest dla mnei równoznaczne z piękna, atrakcyjna kobieta. i mojego faceta opieprzam jak tak gada, bo uważam, ze jakieś granice powinny być. mimo, ze wiele wulgaryzmów uległo spospoliceniu, określenie "fajna dupa" nie powinno sie znaleźć w ustach dobrze wychowanego, szanującego inncyh ludzi mężczyzny. jest tyle słów w języku polskim, nie wulgarnych, ani nie sprowadzającyvh kobiety do roli "ruchadła", którymi można określic atrakcyjną kobietę, że inteligentny mężczyzna ni powinien ograniczać się do powiedzenia "fajna dupa"

Gość zakwestionowany
rób jak ci serce dyktuje Rzeczywiście masz troche racji ale z drugiej strony cały czas mówimy o prywatnej rozmowie a nie publicznym wyzywaniu. Wydaje mi sie, że kiedyś przed wojna obowiązywały bardziej sztywne zasady a teraz ludzie mówia co myślą.

rób jak ci serce dyktuje -> w obecności dam, \"przedwojenny dżentelmen\" na pewno nie powiedziałby czegoś złego, ale skąd wiesz, jak wyrażał się przy kolegach? zakwestionowany -> miło wiedzieć, że chłopcy lubią długie włosy. Sama takie posiadam:D

Gość rób jak ci serce dyktuje
no właśnie, mówią co myślą... jednym słowem kiedy nikt niepowołany nie słucha koleżanka jest dla ciebie po prostu dupą??? Podpisuję sie oboma rękami pod postem windom earle

Gość gregol
chyba że z twarzy, to wtedy można powiedzić: ale fajna buźka i raczej nie patrzeć na dupkę, żeby nie powiedzieć nic ,czego potem mozna żałować, :p

Gość -=-
1. fajna koza 2. ciekawa sucz 3. super dupcia 4. stary, widzialeś tego lachona?:classic_cool: ================================ przy koleżankach używam tylko punktu nr 3 :P

Gość Marta xD
według mnie D**a lepiej brzmi , jest bardziej dobitne.. lepiej brzmi niż określenie fajna laska.. ja bym wolała usłyszeć fajna d**a . i wiadomo że to oznacza komplement, a nie coś złego . fajna to znaczy fajna,a nie jakaś brzydka czy głupia ,więc nie wiem o co niektórym dziewczynom tu chodzi.