Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amanda1988

dziwne plamienia...

Polecane posty

proszę o pomoc, proszę wybaczyc o bezpośredniość lecz mam dosyc powazny problem i z desperacji zdecydowalam sie napisac o nim na foru...mam juz od okolo 2 tygodni dziwne plamienia...nie jest to okres, plamienia na początku byly krwią teraz nabrały kolor brązowy..nie sa intensywne aczkolwiek SĄ...boje sie że moze byc to ciąża:( jak myslicie jest to możliwe? miesiaczki nie ma regularne...Plamienia zaczęły się od momentu gdy wrocilam z Basenu..byc moze jakies zakazenie? proszę o odpowiedzi... Myslalam zeby isc do lekarza ale chwilowo nawet nie mam czasu gdyż pracuję...

co to znaczy nie mam czasu? pracujesz 24h/dobę?? może to ciąża, może jakieś poważne zapalenie skoro krwawisz

OBY NIE CIĄŻA!!!! tzn zapalenie...hmm nic mnie nie piecze i nie boli...a nie mam czasu bo pracuje do 16 a wszystkie rpzychodnie mi znane są czynne do 16-17..a niestety zwolnic sie teraz nie moge

jak masz trochę kasy idź prywatnie a poza tym to dziwne - u mnie przychodnie do 18 czasem 20 robią a zapalenie może sie skończyć bezpłodnością - chyba na tym ci nie zależy co?

no to wygospodaruj chwilę na lekarza - urwij sie na godzinę z pracy, weź wolne