Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unhappy-----

Vichy,Szampon nadający objętość-używał ktoś?Jakie efekty??

Polecane posty

Gość unhappy-----

Zastanawiam się nad kupnem tego szamponu,ale nie jest zbyt tani dlatego najpierw chcę się dowiedzieć czy rzeczywiście pogrubia on włosy i dodaje im objętości.Proszę o opinie

ja nie używałam tego szamponu ale moja mama go miała i nie była zbyt zadowolona .określała go pop prostu - zwykły szampon , który ma w sobie dobry skład i dzięki temu nie podrażnia skóry głowy, ale efektów raczej nie bylo. jak chcesz przeznaczyć troche więcej kasy na kosmetyki do włosów to lepiej kup coś z profesjonalnych fryzjerskich serii, efekty super. Zawsze myślałam że szampon i odżywka to nic takiego i kupowałam jakieś dove, gliss kury itd, ale odkęd się przestawiłam na profesjonalne kosmetyki włosy mam super. tzn konkretnie to mam odżywkę i serum, bo szampon mam johnson\'s baby :)

Gość unhappy-----
A możesz mi polecić coś co faktycznie pogrubia włosy i sprawia że odrastają nowe,jeśli to w ogóle możliwe???

wiesz co, ja nie używam tego typu kosmetyków, bo mam raczej gęste włosy, ale myśle że w sklepie fryzjerskim albo w jakimś salonie Ci doradzą - np jakąś maseczkę odżywczą która działa na włosy i skórę głowy, albo np coś do wcierania w nasadę włosów. tylko z doświadczenia wiem że w salonach ceny kosmetyków są wyższe niż w sklepach fryzjerskich, a już najtaniej jest na allegro. więc możesz sobie pochodzić i popytać a kupić np w necie. a jeżeli chodzi o firmy to przetestowałam Sebastian Profesional oraz Wellę tylko ja miałam zawsze wygładzające albo nawilżające. Sebastian droższy niż Wella, Wella moim zdaniem była lepsza na stronie welli znalazłam coś dla Ciebie: http://www.system-professional.pl/hairdresser/sp_products/care/volume/index.jsp? mam nadzieje że link zadziała :)

Gość unhappy-----
Działa link,dzięki,ale te produkty tylko sprawiają że włosy są puszystsze,a mi chodzi o coś co sprawi że będą grubsze i gęstsze a nie tylko będzie się wydawało że tak jest.Tylko nie wiem czy jakiś szampon czy odżywka jest w stanie robić z włosami takie cuda :(

to może to Energy Serum, jest na stronie głównej gdzie są produkty wszytskie, w dziale skóra głowy: tam jest napisane ze wzmacnia cebulko, przedluza cykl zyciowy wlosa itd