Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chcę łatwej

Dla własnej dumy chciałbym poznać pannę, która oddała by mi się po 3 latach

Polecane posty

Gość Nie chcę łatwej

Tak po prostu dla własnej dumy i ambicji chciałbym poznać niełatwą, maksymalnie trudną dziewczynę, która mimo usilnego nalegania na seks zdecydowałaby się dopiero np. po 3 latach. Byłbym wtedy dumny, że trafiła mi się wyjątkowo porządna kobieta, o bardzo silnych zasadach

Gość więc żona
albo kobieta nie lubiaca sexu.. jest szansa, ze i po 13tu latach by ci sie nei oddała

Gość rób jak ci serce dyktuje
oczywiście po slubie?

Gość Nie chcę łatwej
Wcale taka nie musi być zimna, tylko po prostu może mieć zajebiście ciężkie zasady, a jak już zdecyduje się na sex, to może być w łóżku super

Gość albo i nie hehe

Gość albo lezec jak kłoda haaha
i po tym 1 razie bedziesz czekal kolejne 3 lata na sex bo bedie miala takie zasady ze tylko to robi zeby miec dzieci :P Albo chce miec 1 dzuecko wiec 1 sex w zyciu!!!!!!!!!

Gość edqdqwedqewd
Cciałbys związać się z kobietą, i tracić czas dla takiej która bardziej kocha wydumaną zasadę wstrzemięźliwości przez określony czas, niż ciebie? Albo jesteś masochistą, albo dzieckiem które bardzo mało wie o ludziach, w szczególności kobietach, uczuciach i seksie.

Gość Nie chcę łatwej
Przynajmniej wiadomo, że taka jest porządna, ma zasady i jest wartościowa

Gość wodnisiaaa
hahahahha dobree!!!!! tia...kobita sie ma opierac przez 3 lata, a ty chlopie jestes zimny, nie masz potrzeb i bedziesz zawziecie czekal? czy w trakcie "czekania" bzykniesz cos na boku? bosz...

Gość wybierz mnie
ale musimy się spotykać czy wystarczy przez net? :P

Gość edqdqwedqewd
wartość człowieka trudno wycenić, na pewno nie sprowadza się do wyczekiwania z oddaniem się kochanej osobie

Gość uwierz.
tak dobrze sadzisz tylko nie łatwo spotkac trudna do zdobycia kobiete a moge sie załozyc ze nalegałlbys na nia az w koncu bys sie wkur... i bys ja zdradził i nie mow ze nie bo nie wierze i nikt ci nie uwierzy chyba ze nie masz z sexu przyjemnosci hehe

jeśli okażesz sie potworem to nawet i do smierci zostanie przy Tobie dziewicą jak sie zaprze- ale nie wykluczaj odwiedzin sąsiada:D