Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magnolka_

brak apetytu-cierpię

Polecane posty

Gość Magnolka_

Juz nie mam sil.Błagam,pomozcie mi,bojuz nie wiem corobic.Biore tabletki antykoncepcyjne na wywolanie okresu(utracony przez odchudzanie).Od momentu,kiedy po raz pierwszy zaczelam je zazywac zauwazylam,ze calkowicie utracilam apetyt.Nie mam doslownie ochoty na nic.Calkowicie utracilamłaknienie:(.Inne dziewczyny na pewno by sie cieszyly,ale ja przez to cierpie:(. Poradzcie mi cokolwiek,co mam robic.Jakie leki moga wywolac apetyt,jakie ziola,itp.Licze na Was.

Gość fffffffffffffffffffffff
Tabsy anty na wywołanie okresu? Citropset (takie cos z kwasem solnym) do kupienia bez recepty w altece na wzrost apeteytu.

Gość Magnolka_
Tak,lekarz mi przepisal te tabltki antykoncepcyjne Cilest.I strasznie sie po nich czuje-glownie przeszkadza mi zaburzenie łaknienia.To jest okropne :(.Wszystko ma dla mnie smak taki papierowy:(. A czy mięta jest dobra na pobudzenie apetytu?

Gość nanhoi
najlepiej,.jesli zmienisz te tabletki przy konsultacji z lekarzem - po prostu Ci nie odpowiadaja.ja bralam diane35 i mialam zero efektow ubocznych,apetyt wiekszy nawet,ale mi to nie przeskadzalo.widocznie te tabletki anty nie sa odpowiednie dla Ciebie,tak czesto bywa

Gość Magnolka_
Mowie Wam,tojest okropna meka.Jeszcze dzisiaj do niego zadzwonie.Bo juz nie dam rady z tym wszystkim.