Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebe_30

W co ubrac niemowlaka jesienia?

Polecane posty

Gość c iężarna
czy pod pajac dawac body?

Gość gość
23- 24 to za dużo dla niemowlaka, chyba że mieszkasz w ciepłym kraju! Bo taka temperatura wynikająca z ogrzewania jest niezdrowa dla dziecka! Będzie miało wysuszoną śluzówkę i non stop katar. Przegrzanie jest najgorsze! Też lubiłam taką temp dla siebie ale odkąd mamy dziecko zmniejszyliśmy ogrsewanie.

Gość gość
Zależy od pajaca. Jak cieńszy i luki przy guzikach to czasem daję, jak taki "ściślejszy" to nie, czasem też zakładam t-shirty na pajac.

Gość gość
To zalezy od dziecka. Musisz sprawdzac. Moj akceptuje tylko taka temperatue w pokojui ma pod spodem body.

Na cebulkę, jesienia jest raz ciepło raz zimno i należy uważać, czesto wtedy panują grypy.

Gość dns
ja mam w domu 21st i uważam, że jest to górna granica temperatur w jakiej powinno przebywać dziecko. W domu moje dziecko ubrane jest w śpiochy czy tam pajacyk na długi rękaw rozpinany (przez środek lub między nóżkami) plus do tego body na ramiączkach lub na krótki rękaw. Jak leży czy śpi to w rożku. Maluchy lubią ciepło ale bez przesady.

Gość c iężarna
dzięki dziewczyny:) na razie mam 23 stopnie, na noc 20, jak się pojawi dziecko to pewnie zmniejsze

Gość gość
Niemowlaka trzeba ubrać w ubrania!!! Ja p*****le czy wy z każdym debilnym pytaniem musicie leciec na kafe?nie macie swojego rozumu tylko o takie d**erele pisac?

Gość c iężarna
a ty masz czas takie d**erele czytac? po co mam na dziecku eksperymentowac skoro moge zapytac bardziej doświadczone? i gratuluje inteligencji, to bardzo miłe ze ubierasz niemowlaka w ubrania, naprawde:)

Gość jadwiga78
Kochane, temat ubioru jest akurat bardzo ważny, gdyż dużo matek popełnia stały błąd polegający na przegrzewaniu dziecka. Niestety do duży błąd, którego skutkiem jest sprzyjanie infekcjom. Już od początku należy pamiętać o paru ważnych zasadach, o których mowa tutaj: http://hartujmisie.pl/zdrowie-twojego-dziecka/odp***osc/item/4-co-zrobic-zeby-moje-dziecko-nie-chorowalo