Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaaa.a

166cm wzrostu, 53kg wagi- czy to ok?

Polecane posty

Gość czarnaaa.a

Gość gryzelda84
gowno prawda. 53 przy 166 to dobra waga, lonely za to jest szkieletorem. nie wpedzaj innych w kompleksy. Przy 176cm waze 60kg i jestem bardzo szczupla.

tak tak szkieletorek, ale jak ten szkieletorek przejdzie to faceci namioty stawiają co do jednego:] :P

Gość taka_dziwn_ja
ja mam 165 i 52 jestem szczupla i czuje sie ok w swojej skorze.. lone cos tam nie ma racji co do facetow i namiotow czytaj-dobrze jest patrzec na szkielet,ale obijac sie o jego kosci w lozku to juz inna sprawa.. wiekszosc facetow tak mowi a ty lonely masz niedowage

Gość taka_dziwn_ja
w taki razie ciesz sie swoja niedowaga,ja swoja normalna waga i ok... wsumie to zwisa mi jak wygladaja inni,wazne zebym ja byla ok i nie wstydzila sie swojego odbicia w lustrze.. spytam tylko jeszcze,waga samoisna czy przez odchudzanie lonely? bo inna sprawa jak sie odchudzasz a inna jak masz poprostu taka przemiane.. ja sie nie odchudzam,te 52 to poprostu taka moja norma..

Gość taka_sobie_jakas_ja
Ja mam 10 cm wiecej i waze tyle co ty, wiec sie zgadzam z Lonely ze to za duzo. chociaz moze lepiej pokaz nam zdjecie swojej sylwetki, bo u niektorych taka wage widac, u innych jest to wynik mocnej budowy kosci...

szczerze mowiac to efekt odchudzania. z tą wagą czuje sie genialnie, a to jest najwazniejsze. ciężko pracowałam nad sobą. i nie przejmuje sie co mowi jakies BMI. jestem zdrowa i w koncu zadowolona.

Gość czarnatygrysica
lonelyday ja mam 173,5 54-55 podobnie

Gość Twoje BMI 19.0
Czyli masz lekką niedowagę, ale nie ma się czym przejmować. Na forach lepiej się nie pytaj bo większość chudszych powie, że jesteś za gruba a grubszych, że za chuda.

Gość jedynanormalna
ale ludzie sa debilni(patrze: lonely), probuja sie dowartosciowac piszac na forum o namiotach.

ja mam 160 i waze 53 i wszyscy mi mowia ze jestem szczupla ale to zalezy tez od budowy itd. wg mnie na bank jestes ok

Gość czarnatygrysica
to zalezy od wielu czynnikow jezeli ktos cwiczy to czesc wagi stanowia miesnie ja nigdy w zyciu nie cwiczylam - nie mam miesni i mam drobne kosci. kazdy z nas dokladnie wie jaka waga sprawia ze czuje sie najatrakcyjniej i moim zdaniem porownywanie sie z innymi nie ma sensu

Gość a ja 167 i 44 kilo
ha

Gość a ja 167 i 44 kilo
i bez diety mama taka wage wiec wam współczuje. ja moge jesc co chce i tak wyglądam super, a szkoda mi tych anorektyczek co jedza tylko liście i pija wode .

jak najbardziej ok ;) ja waże tylko samo, jestem o 1 cm wyższa i wyglądam dobrze także Ty na pewno też ;)

Gość lonely i reszta
jesteście w tym momencie nieodpowiedzialne. Propagujecie chudość i przez takie jak Wy później sa anorektyczki. Waga powinna znajdowac się w granicach BMI u zdrowej osoby, ale wszystko zależy od ogólnej sylwetki i przemiany materii, ja waże 45 kg przy wzroście 160 cm i chciałabym ważyć około 50 kg bo jestem za chuda, ale nie jestem wstanie, jem co chce a i tak nic z tego. Tak więc czarnaa z medycznego punktu widzenia masz lekką niedowagę, ale jesli ta waga jest Twoją normlaną wagą to nie masz się czym przejmować, ale odchudzać sie nie powinnaś.

Gość karol a25
przeciez te cyferki to nie wszystko wazne sa proporcje i ilosc tluszczu w organizmie ja mam 166 i waze 60 kg a jestem szczupla bo cwicze i masa miesniowa u mnie wazy dla niektorych bym byla grubasem a gdybyscie mnie zobaczyly napewnio byscie tego nie powiedzialy waga to nie wszystko