Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara pannica

ZWIAZEK Z ROZSADKU???? za i przeciw

Polecane posty

Gość stara pannica

Chyba zdalam sobie sprawę ze zyje w zwiazku z rozsądku. nigdy nie byla to wielka milosc, spodobalam mu sie, zaczelismy sie spotykac, w koncu poprosil zebym sie do niego wprowadzila i nim sie obejrzalam minely juz dwa lata jak z nim miedszkam, zyję, jestem... wczesniej mialam kilka burzliwych zwiazkow, kazdemu z nich towarzyszyly wielkie uczucia, wielkie zakochanie, ale zaden z tych zwiazkow nie mial prawa bytu... w tym zwiazku nigdy nie poczulam wielkiej namietnosci, milosci, wielkiegpo zakochania.... moj mezczyzna chce za rok brac slub a ja.....jestem w kropce. co prawda on jest rozwodnikiem, bylby to slyb tylko cywilny, on ma juz dzieci, wiec bede miala " wymowke" ze juz ma , wiec po co wiecej, bo ja dzeci nigdy nie chcialam. spytacie czemu z nim jestem? czemu to zwiazek z rozsadku, co mnie przy nim trzyma? moze pomyslicie ze jestem materailistka , ale trzyma mnie przy nim , jesli chodzi juz o te materialne rzeczy- ladne, duze mieszkanie, polozone w cudownym miejscu - mieszkamy z jego rodzicami, oni mnie akceptuja i lubia, wiec wszytsko jest w porzadku, nie ma konfliktow, oni zaakceptowali jego drugie zycie, ze mna. mam gdzie mieszkac ( pochodze ze wsi , nie mam gdzie wracac, bo mama mieszka z bratem w kiepskich warunkach i nie ma tam szansy na prace), mam co jesc, w co sie ubrac , bo moj mezczyzna zarabia sporo pienazkow, mam tu szanse ( w wiekszym miescie) na lepsza prace, jak zrobie prawo jazdy wiem ze on kupi mi samochod......nie oceniajcie mnie zle, ale nie chce wracac do tamtego zycia- do biedy, długow mamy...(ojciec sie nami nigdy nie interesowal). co jeszcze mnie przy nim trzyma? jest opiekunczy, troslkliwy, wiem ze zawsze mji pomoze, bo mnie kocha .....czuje sie z nim bezpioecznie, ale zżera mnie poczucie winy, ze jestem z nim mimo ze to nie jest wielka milosc. spytacie czy go kocham? tak, moze to bardziej przyzwyczajenie, przywoazanie do niego, to jest milosc . z rozsadku...

Gość zdaniem.faceta
Jednym słowem ON kupił Ciebie !

Gość stara pannica
jaka alka jakiemu wiktorowi? hę? nie kupil mnie, nie o to tutaj chodzi...

Gość A co sie bede
A jak się poznaliście?

Gość kASIKKKKKKK
Za jakis czas bedziesz załowała

Gość stara pannica
jak sie poznalismy? on byl trzy miesiace po rozwodzie ( chociaz juz 2 lata nie zyl z zona), ja bylam po przykrym rozstaniu ( facet mnie rzucil dla bylej), spotkalismy sie u znajomego wspolnego i on wzial moj nr tel i tak sie potoczylo...

Gość stara pannica
wlasnie tego sie boje, ze bede zalowala. ale z drugiej stronmy gdybym z nim zerwala, musialabym wrocic na wies, do mamy, ktora musialaby mnie utrzymywac .... moze nie bede zalowac tylko bede mu wdzieczna ze mnie wyciagnal z " szamba"?

Gość nalesnik
Trudna sprawa.... mam tylko rade dla ciebie... nie uzalezniaj sie finansowo od swojego faceta..znajdz prace..nie zyj na jego garnuszku bo i tak potem ci to wypomni.... usamodzielnij sie.... w wielkim miescie jest duzo mozliwosci rozwoju. a z tym slubem...hmmm nie daj sie kierowac jak male dziecko we mgle. zyciue bez milosci to nie zycie...szanuj sie...

Gość A co sie bede
Fajnie. :) Lubie słuchać o tym, jak się ludzie poznają. Wiesz co... Słyszałam, że istnieją różne rodzaje miłości. Czasem wybucha nagle i obezwładnia Cię swoją intensywnością; a czasem tli się gdzieś tam niepozornie, jest czuła, troskliwa, wyrozumiała... Ja nie wiem, ale tak słyszałam. ;)

Gość zdaniem.faceta
Dobrze kombinujesz , czy zaplanowałaś już wszystko , kiedy będzie ślub i jak długo po ślubie wniesiesz do sądu pozew o rozwód , czy już planujesz podział jego majątku ?

Gość nalesnik
jakby miala przyjsc milosc to dawno by przyszla ....nie kocha go.daj sobie spokoj z nim i zyj na swoj rachunek...

Gość stara rozwódka
Miałam to samo. Tez kasa padła mi na mózg. Potem taki jeden wyciągnła mnie z bagna.. załatwił mi prace, bo inaczje bym gniła w Toruniu z matką i dzieckiem moim. potem jak mi dalej nie szło w zyciu, kasy brak i pracy- do butiku nie chciałam isc, chciałam miec duzo i ysbzko kasy wiec sie filmu uczepiłam to szybko uczepiłam sie jego i zastosowałam łapanke. pozdr Ala

Gość nalesnik
hheheeheh

Gość stara rozwódka
nie ma sie z czego smiac. Tak mnie omineło szambo. napracowałam się tyłek mnie boli i szczęka. Ale warto było. Zaraz napisze do jego matki, jakos wczesniej sie znałysmy tez mu tyłka dawałam, ale nie pisałam z jego matka. teraz po tej łapnace staram sie pokzac jaka to ja super. pozdr Ala z dwojką dzieciaków