Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaktusik_ona

Dlaczego faceci nie chca.......

Polecane posty

Gość kaktusik_ona

dlaczego faceci nie chca wiazac sie na stale? jestem w " zwiazku " z facetem ktory nigdy nie wspomina o powazniejszym zwiazku.. niby jestesmy para, ja nie mam innego ani ( niby ) on tez nie ma innej i tak od roku ze soba " chodzimy " czuje sie tak jakbym byla jego kochanka a nie dziewczyna... to ze on nigdy nie gada o wspolnej przyszlosci to zly znak? tak jak jest teraz to mi sie wydaje ze to dlugo trwajaca przelotna milosc :-/

Gość nalesnik
z tego wynika ze nie traktuje cie powaznie..... dzisiaj zaczealm czytac ksiazke " nie zalezy mu na tobie koniec zludzen"" z twojej wypowiedzi wynika ze ma cie gleboko..... taka jest prawda jakby mu zalezało to dawno byscie byli w stałym zwiazku facet ktory naprawde kocha nie waha sie zrobic kroku na przod...

Gość kasia000
Musisz zastanowic sie czego Ty chcesz i zaczac szanowac swoje uczucia i pragnienia. Moze jesli sie ''postawisz'' i powiesz mu czego chcesz i bez tego nie chcesz dluzej ciagnac waszego spotykania sie to moze mu cos uswiadomisz a tak to chyba oboje akceptujecie zaistniala sytuacje

Gość gfhghg
to dobrze, przynajmniej wiesz na czym stoisz. moj byly ciagle gadal o stalym związku, wierzylam w to, niestety po jakims czasie stwierdzil ze jednak nie chce stalego zwiazku i woli byc sam. co ty na to? :o

Gość dzakarty
A co to ma do rzeczy? To jakas paranoja ze o to pytasz albo i nim jestes i akceptujesz go takim jakim jest albo z nim zerwij!!! Jak juz ktos z kims jest to juz musi to byc na powaznie? bez sensu....

Gość nbvvc
wrecz przeciwnie, faceci CHCA SIE wiazac na stale, ale nie z byle kim. on moze byc z toba tylko dla seksu niestyety. ja jakbym spotkal swoja wmarzona kobiete to bez wahania wywalam cala wyplate na pierscionek i sie oswiadczam, robie dzieci. on po prostu nie traktuje ciebie powaznie

Gość kaktusik_ona
niestety bylam juz zamezna... i nie dlugo to trwalo, 10 mies. wlasnie tamten facet byl " zakochany " na maxa :-/ no i po slubie wszystko bylo inaczej... a tego to teraz mam to znam od wiekow, sama nie wiem.. nie wiem co mam myslec w sumie dobrze mi z nim ale a drugiej strony zastanawiam sie czego to on tak naprawde chce, nigdy o tym nie gadamy a jak juz to nie kleja sie te rozmowy. nie wiem noo :(

Nie wszyscy niestety...:O Niektórzy już w wieku 23-26 lat szukają sobie żony, co mnie odstrasza skutecznie i każe uciekać przed siebie. Jak facet zaczyna mówić o dzieciach, to wybiegam nawet przez zamknięte drzwi:D Mój były chłopak też się od razu chciał ze mną żenić, oczywiście mu się odechciało związku jak mnie dobrze poznał:classic_cool: Ale do teraz mówi, ze mój mąż będzie bardzo szczęśliwym człowiekiem... Szkoda tylko, że taka osoba jak "mój mąż" nie będzie istnieć:D