Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elka1982

Chojnice

Polecane posty

Gość Elka1982

czy któraś z Was zna dobregoginekologa w chojnicach, który poprowadziłby moją ciąże?czy znacie dr.Zielińską??a jesli tak co o niej sądzicie!

hej :-) ja rodziłam w Chojnicach. Ciążę prowadził mi dr. Biesaga. Byłam bardzo zadowolona. Niestety nie wiem, czy on przyjmuje w Chojnicach.

Gość a_myszkaa
witam. Wiem, ze temat już przystarzały troszkę, ale skoro rodziłas w Chojnicach, to może mogłabym poprosić o jakieś miłe i niemiłe szczegóły, na kótre będę narażona. Poród czeka mnie za miesiąc:( Nie wiem co zabrać, co gwarantuje szpital, np. ciuszki dla bobasa, pieluszki, koszula do porodu, jak wyglada sam poród, itd. Mam nadzieję, że wszystko ocenisz na 5:)

Ja tak szybciutko. Byłam bardzo zadowolona. Ciuszki dla dziecka dają, pieluszki 5 na dobę, pościel również, rożki. Koszule do porodu miałam swoją. Weż też swój papier toaletowy i mydło, szampon tego typu rzeczy. Bardzo mi zależało, zeby mąż był ze mną, więc zapłaciliśmy za pokój - 200zł bez względu na czas, który przebywasz w szpitalu, mąż mógł być ze mną 24h na dobę. Goscie też, tak długo jak chciałam. Opieka w porządku - lekarze sympatyczni, no może ordynator trochę burkliwy. Opieka pediatryczna też bardzo dobra -dr. Groszewski może nie ma najlepszego podejścia do mam ale dla dziecka chce jak najlepiej. Wiem, że strasznie go wkurza, jeśli on mówi, że trzeba zostać w szpitalu dłużej ze względu na dziecko, a mama zaczyna protestować, więc lepiej zmilczeć, chociaż strasznie juz by się chciało wyjść - on wie co robi. Co do porodu - ja miałam cięzki, mały urodził się 3 krotnie oplątany pępowiną wokół szyi i były zakłócenia rytmu serca malucha jeszcze przed porodem - chyba mogliby się zdrecydowąc na cesarke - lekarz zdecydował inaczej i potoczyło się dobrze, uważam jednak, że trochę ryzykował. Szycie zrobił na 5, potwierdziła to moja położna. Co do pielęgniarek noworodkowych to tylko jedna była niesympatyczna, reszta fajna. Jęśli będziesz miała pytania, to śmiało pytaj.

Gość PAaauula
Ja również rodziłam w Chojnicach, jestem w 100% zadowolona, ciążę prowadziła mi dr.Zielińska, chodziłam do niej prywatnie i jestem zadowolona. Co prawda miałam cesarkę, bo nastąpił spadek tętna i dziecko nie chciałao wejść w kanał rodny, cesarkę przeprowadzał dr. Sołtysiak. Pobyty w szpitalu w Chojnicach wspominam miło, a trochę się należałam na ginekologii, a potem na położnictwie, znam wszystkicvh lekarzy, są ok. Tylko ordynator Długołęcki nie jest sympatycznym człowiekiem.

Gość PAaauula
Rodziłam 4 miesiące temu. Pielęgniarki od noworodków są b.miłe i położne zajmujące się matkami również. Czysto, schludnie i przyjemnie. Na 5+

Gość Wiecie co?xxx
up

Gość Makatka30
Ja rodziłam rok temu i muszę powiedzieć, że opieka w szpitalu chojnickim dla kobiet rodzących bardzo się pogorszyła. Rodziłam tam dwójkę starszych dzieci i było naprawdę super. A teraz położne w ogóle nie słuchały co do nich mówiłam, moje dziecko traciło tętno w czasie skurczy, a one sobie kawkę piły. Mój mąż czekał pod salą i nawet go nie wpuściły, choć chcieliśmy tak, jak poprzednio mieć poród rodzinny. Byłam bardzo rozczarowana. Chyba już nie chciałabym tam rodzić. Jeżeli chodzi o dr Zielińską to rzeczywiście jest super - polecam. Prowadziła mi drugą ciążę i wszystko było dobrze. Chciałabym się do niej udać ale nie mogę się do niej dodzwonić. Czy wiecie coś o zmianie nr telefonu, bo może mam stary.

Gość hihi-hihi
Ja posiadam numer ale może nie na forum podaję e-maila kooralinkaa@tlen.pl

Gość annnnnnnnnk
dr, zielinska jest spoko:)

Czy mogę prosic o nr do dr Zielińskiej? od jakiegoś walczę o niego, niestety bezskutecznie. Napisalam do hihi-hihi ale e-mail jest niepoprawny :-( mój e-mail ahali@poczta.onet.pl

Gość Żabciunia
super jest Długołęcki

Gość Żabciunia
Poszukaj w necie!

Gość ANIACH
POWIEM TAK KAŻDA Z PAŃ MA PRAWO MIEĆ GORSZY DZIEŃ I MOŻLIWE ŻE NIE TRAFIŁYŚCIE AKURAT NA TE LEPSZE DNI. CIEKAWE CZY WY JAK JESTEŚCIE ZŁE I WŚCIEKŁE TEŻ JESTEŚCIE DLA WSZYSTKICH MIŁE?? JA BYŁAM W SZPITALU URODZIŁAM CÓRKĘ I POWIEM SZCZERZE KOBIETY SĄ BARDZO MIŁE ZWŁASZCZA I W SZCZEGÓLNOŚCI PANIE OD NOWORODKÓW( POZA TYMI KTÓRE CHODZĄ W CZASIE OBCHODU Z PAZURAMI I OGROMNĄ ILOŚCIĄ BIŻUTERII) PANIE OD PORODU TEŻ EXTRA I PANIE POŁOŻNE KTÓRE OPIEKUJĄ SIĘ PO PORODZIE TAKŻE. NIE WIDZĘ POWODU ABY TAK ŹLE PISAĆ O WSZYSTKICH. JA WSZYSTKIM WYSTAWIAM 6!!!!!!!!!!!!!!! I POLECAM PERSONEL POŁOŻNICTWA ORAZ NOWORODKÓW. POZDRAWIAM

Gość aga6895
mam pytanie czy ktoras z was wie ile doktor biesaga bierze za cesarke ?

Gość Jigsterka
Rodziłam niedawno, był to mój pierwszy poród, więc byłam nieco przestraszona i muszę przyznać, że bardzo pozytywnie zaskoczyło mnie to, co spotkało mnie w Chojnicach. Położna, która odbierała mój poród robiła wrażenie nieco oschłej, ale zachowywała się bardzo fachowo i było OK. W szpitalu byłam długo, bo mała miała infekcję, także spotkałam chyba cały personel. Wszyscy ginekolodzy naprawdę OK, położne też, panie od noworodków - większość to złote kobiety, pomagały, doradzały, przychodziły, jak dziecko mocno płakało, może dwie były nieco burkliwe. Pediatrzy - w większości super, tylko jeden gburowaty i obleśny. Warunki super - sale 2-osobowe, łazienka i toaleta na dwie sale. Przy kolejnym porodzie na pewno tam wrócę ;)

Gość gość
ja osobiście odradzam!!!! Oczywiście niektóre panie to kobiety Anioły, ale uważajcie na Barbarę C. i Beatę P. (one to jak wyżej wspomniano mają czas na picie kawy, palenie papierosów, żarty nie na miejscu, kłamstwa, przebicie pęcherza i radź sobie sam nawet gdy rytm serca u dzieciątka zanika).

Gość Gosc04
Witam, czy któraś z pan miala moze inseminacje u dr Soltysiaka Chojnice szukam opini i porady?! Pozdrawiam

Gość gość
Ja również podłączam się do pytania. Liczę na rzetelne odpowiedzi

Gość Gosc wiola

Dr Soltysiak to chirurg a forum ginekologiczne jest.  Ja osobiście polecam bylego ordynatora dr Dlugoleckiego . W zeszlym roku wykryl mi endometrioze i usunął i dzieki temu udalo mi sie zajsc w ciaze w 3 cyklu po operacji.  Jest najlepszym ginekologiem.  Prowadzil moja ciaze i jestem bardzo zadowolona. Teraz jeste w kolejnej ciazy i juz sie zarejestrowałem do doktora. Co do innych lekarzy to tez sa dobrzy , mili i wszystko wyjaśnia.  Przed porodem spedzilam 11 dni na ginekologii i lekarze byli bardzo wyrozumiali.