Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia8888

co sie dzieje?wy tez tak macie dziewczyny?

Polecane posty

Gość dziunia8888

sluchajcie..od mojego pierwszego razu minal..hmm jakis meisiac..niecaly.. ostatnio kochalam sie z nim 5 dni temu..od jakis 4 -3 dni najpierw mnie "tam" swediazalo ia teraz mnie boli i jakies dziwne ucuzcie mam.. nie wiem co sie dzijee.tez tak mialyscie?licze na normalne odpowiedzi bo z tego forum to juz sie zrobilo niezle

jezeli cie swedzi to chyba masz grzybica, japrawdopodobiej tez mialam takie uczucie gdzies 2 czy 3 dni i poszlam do gina to sie okazalo ze wlasnie grzybica, przepisal jakas masc i przeszlo:) czulam takie swedzenie i caly czas musialam sie drapac bo nie moglam wytrzymac a o stosunku to tylko moglam pomarzyc

Gość dziunia8888
o fuj serio:/ jaka to masc? hehehe wez bo az sie boje:/

Gość niop niop
idz do ginekologa, bo faktycznie mozesz miec jakis stan grzybiczny, na to sa lekarstwa dopochwowe. Jesli bedzie sie to powtrzac, wowczas rowniez twoj facet powinien to wyleczyc u siebie (u niego moze to przebiegac bezobjawowo).

Gość niop niop
dziunia nie masz sie co bac. To sie dosyc czesto przytrafia kobietom ;)

Gość dziunia8888
heh to odbrze.ale ja jeszcze nie bylam u gina:/ heh tzn nie czulam takiej potrzeby wiec nie bylam

Gość kroper
weź już się sama nie pierdol. to ci przejdzie.

Gość dziunia8888
heh no tak,,...niektorzy prezentuja rzeczywiscie poziom dna o ktorym przeczytalam w ktoryms temacie

Gość niop niop
dziunia ginekolog to lekarz. Myslisz, ze wszystkie kobiety chodza tam bo maja potrzebe? Otoz nie ;) Niestety trzeba sobie robic co jakis czas badania kontrolne i bynajmniej nie tylko wtedy kiedy nam cos dolega. :)

Gość dziunia8888
ok dziekuje. mam jednak nadzieje ze to niedlugo minie..

Gość niop niop
to nie mija samoistnie :( To sie leczy, poniewaz nieleczone moze doprowadzic do nadzerki

Gość dziunia8888
ale moze to nie to.. moze to tylko wina zbyt gwaltownego drugiego razu..ehh

Gość nie bądź dziecinna
autorko :o dziwi mnie, że zaczęłaś współżycie bez wizyty kontrolnej u ginekologa, to raz - a dwa - grzybica nie znika sama, poza tym to może być rzęsistek, zapalenia bakteryjne czy inne świństwo, które w konsekwencji doprowadzi do zapalenia przydatków i nawet niepłodności! zdajesz sobie sprawę? idź do ginekologa i nie świruj, to powazna sprawa, może się ciągnąć miesiącami - nawet jeśli zaczniesz leczenie, ale bez tego ani rusz... poza tym... jak sobie wyobrażasz dalsze współżycie z chłopakiem i własnie tą trzecią - grzybicą? wszelkie nieprawidłowości, zapalenia, z reguły wiążą sie z nieprzyjemnymi upławami - żółtymi, zielonymi, czy pienistymi (rzęsistek), które niestety nie pachną jak fiołki... ja bym się wstydziła rozkładac nogi, będąc w takim stanie, więc - DO LEKARZA

Gość a morze jest głębokie i
szerokie ... :O więc nie licz na łut szczęścia, nawet jeśli kochałaś się gwałtownie, to nie powinno nic cię swędzić tak długo, no bez przesady... :o nie bądź niepoważna, tylko idź do gina, on naprawde nie gryzie chyba że wolisz czekać na pojawienie się innych "przyjemnych" dolegliwości - powodzenia

Gość dziunia8888
dzia z apomoc. eh no a jaka dziewczyna najpierw idzie do gina a potem wspolzyje? przeciez nie mam 28 lat zeby isc sprawdzic czy wszystko good. no coz..chyba zrobie tak jak mowicie.boje sie troche ale coz:/

Gość mylisz się dziunia
wiele świadomych dziewczyn idzie przed pierwszym razem do ginekologa, chociazby po to, żeby ustawić sobie np antykoncepcję, czy sprawdzić, czy ze zdrowiem wszystko w porządku myslenie, jakie prezentujesz, jest nieco dziecinne jeśli uważasz, że jesteś dość dojrzała, żeby kochac się z facetem, to powinnas świadomie i poważnie traktować swoje ciało, a także być przygotowana na konsekwencje tego, co robisz - te konsekwencje to własnie zakażenia, zapalenia, choroby weneryczne, HIV, nadżerki, rak szyjki macicy, czy nieplanowana ciąża - takie rzeczy zdarzają sie w kazdym wieku, a nie od 28 roku zycia

Gość no i nie bój się gina
nie ma naprawde czego

Gość zzzzzzzet
jak pojawia się śluz w postaci serka,twarożku czy czegoś podobnego ,to drożdżaki. konieczne piguły dopochwowe, zwykle jedna i maść. jak nie weźmiesz to kicha.będzie tylko gorzej, zwykle od samego seksu nie swędzi.