Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Guska--

Pomocy!!!!!

Polecane posty

nie wiem co mam robic chodze z chlpoakiem 2 miesiace i nie dawno poznali go moi rodzice i im sie nie spodobał nie wiem co mam robic ciagle mi powtarzaja ze to chlopak nie dla mnie a ja go kocham chcielismy jechac gdzies na wakacjie zeby pobyc dłuzejrazem ale mam takiego dziwnego tate ze pewni mi nie pozwoli jak go przekonac ja juz jestem pełnoletnia a nic nie moge:( prosze poradzcie co mam robic:(

Gość ninja
a ile masz lat?może powinni go bliżej poznać i się do niego przekonać?

Gość nowai22
był jakiś konkretny powód? dlaczego im się nie spodobał?

to moze porozmawiaj z rodzicami i powiedz ze ci bardzo na nim zalezy. Chodziaz z drugiej strony ja tez mialam taka sytuacje ze moj chlopak nie podobal sie moim rodzicom i z przykroscia sluchalam tego od rodzicow bo chcialam zeby im sie podobal i niestety po paru miesiacach mnie skrzywdzil wiec przeczucia mojej mamy bardzo sie sprawdzily pewnie jak bym miala postapic drugi raz zrobilabym tak samo i sluchala glosu swego serca ale jak widac czasami dobrze posluchac innych. Trudno doradzac w takich sytuacjach 2 miesiace to jeszcze bardzo krotko mozesz go w cale nie znac ale zycze Ci zeby to byl jednak ten wlasciwy. Trudno przekonac rodzicow skoro sa nastawieni na niego negatywnie to przedewszystkim on musi sie bardzo postarac zeby Go polubili a to wymaga czasu.

Gość rozumiem Cie gdyz....
ja jestem w podobnej sytuacji.jestem z chlopakiem 2 lata a od pol roku starzy truja mi ze on do mnie nie pasuje...chodzi im o wyglad... to nie jets argument. ale jesli Twoi rodzice maja zastrzerzenia do jego zachowania, charakteru itp to zastanow sie dobrze bo ktos z boku ocenia bardziej obiektywnie. po prostu musisz go dobrze poznac i przekonasz sie sama czy chcesz z nim byc czy nie. a rodzice...predzej czy pozniej musza sie pogodzic z Twoja decyzja i wziac pod uwage Twoje uczucia. chlopak ma sie podobac Tobie a nie Twoim rodzicom!!!!