Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SzalonaNastka

Czy 16 lat to dobry wiek na imrezowanie?

Polecane posty

Gość to dobry wiek na nieplanowana
ciONże :classic_cool:

Gość SkOnD kLiKasH
?:classic_cool:

Gość imprezuj
tylko o gumkach nie zapomnij 🖐️

Gość hehehee
poczekaj do 80tki

Gość ze Shchecina a ty Koffana
??

Gość ikutyrgds
a co rozumiesz przez slowo imprezowanie?

Gość od 16 lat
możesz już legalnie uprawiać sex,to imprezuj ile wejdzie🖐️

Gość hehehee
opanuj sie

Gość ale to się z tym wiąże
:P

protosska _ wiem wiem pytanie bomba, ale moja matka nawijala mi do głowy takich bzdur, ze wogole Nawwet chłopaka nie moge miec w takim wieku:| Jej zdaniem to głupota teraz:|

Gość ikutyrgds
czemu nie, jezeli nie masz na mysli jakis dziekich impreez z litrami alkoholu dragami i seksem... sprobowac zawsze mozna wez kolezanki i przejdz sie na jakas dyskoteke zobaczysz czy Ci sie spodoba i sama zdecydujesz

Gość z tym sie wiONże zachodzenie
w ciONże :classic_cool:

Gość nie miałaś chlopaka
tzn.jesteś niewyżyta-->pójdziesz na impreze-->będzie seksik:)

Może to głupie,ale matka moja mowi ze jestem za młoda na tego typu rzeczy narazie, wszytstkie dziewczyny w moim wieku tam chodza a ja nie, :|

nie miałaś chlopaka --Własnie, mam chłopaka, matce nic nie mowie, bo bedzie epopeja na niezłe pare godzin :| Co wy wszyscy tak z tym sexem? alergie macie czy co?:P

Gość ikutyrgds
heh matki zawsze tak, Ty tez tak bedziesz mowic swojej corce. idz wieksza grupa i sama sie przekonasz czy Ci sie podoba

o rany :D...ale Ty sama powinnaś wiedzieć czy to dobry wiek ? w ogóle czy Ty tego chcesz ;)

protosska - wiesz no łątwo powiedziec, MOja mama opowiada o tych niebeizpieczenstwach co tam sie moga dziac ze sie bija i tp. Więc ja nie wiem , juz co robic i jak :| Tak,bardzo bym chciała gdzieś sie wyrwac,ale matka mowila dotychczas NIE!!!

Zalezy jakie imprezy :P do klubów to raczej nie... no ale twój wybór :P jakieś ogniska czy cos to dobre rozwiazanie :D tyle ze to się roznie konczy.... :P

Gość Taka sobie imprezowiczka
Wiek tu nie ma nic do rzeczy, jak jestes rozsadna dziewczyna i wiesz po co idziesz na impreze/ dyskoteke ( pobawic sie, posmiac a nie nawalic sie i dawac du*y), idziesz w gronie znajomych to idz smialo :). Jak widze te wszystki biczki ( nie zawsze małolaty) na imprezach to mi sie wymiotowac chce :O.

Wybacz ale teraz przeczysz samej sobie :D w topiku napisałaś czy to dobry wiek... a Ty mi o mamie wyskakujesz. Ja wiem jakie sa mamy. Każda matka martwi sie o swoje dziecko. Ja odpowiadam Ci na pytanie Moja Droga ;)

ja mieszkam, na podlasiu i u nas sporo jest organizowanych we wioskach ,taka wiejska bibka:) i narazie od tego chce zacząc CO prawda sa u nas tez i kluby w miescie,ale nie chodzilam bo wiadomo,jaki byl powod, :|

MOja mama opowiada o tych niebeizpieczenstwach co tam sie moga dziac ze sie bija itp No na mieście w nocy różnie to bywa, są czasem burdy i tego typu rzeczy... ale jesli byłaby impreza u kogos na działce, z grupka sprawdzonych znajomych i nie agresywnych po alkoholu to mysle ze spokojnie sie mozesz wybrac ;) na całonocne łażenie po miescie jeszcze troche poczekaj... mi tez mama mowiła zebym sie zastanowiła itd itp, wtedy myslałam ze \"co ona gada, przeciez jest spokojnie\" ale dorosłam, pochodziłam trochę i widze ze wcale tak spokojnie nie jest... :/ a sama z imprezy w srodku miasta (z klubu) to lepiej nie wychodz (tak mowie na przyszłosc bo 16 lat i klub to jeszcze nie ten rozdział :P ) moze ci się nie stac nic 5 razy a za 6 juz niestety tak kolorowo nie bedzie :/ (nie toze jestem jakas wyrocznią czy cos :P ) ale sama sie boje chodzic i raczej tego nie robie, zawsze w sprawdzonej grupie, wtedy bezpieczniej... ;) Czas na jakieś piwko itd odpowiedni ;) oczywiscie bez przesady :P bo nabawisz sie wstretu do alkoholu i pozniej trzeba bedzie już wódke przepijać :P ja jak miałam 16 lat to piłam bez popity :P do momentu az sie strułam i teraz niestety od kilku lat ten oto alkohol mi nie smakuje :/ ;) alem sie rozpisała..... :D

protosska -chodzi mi o to, czy warto zaczynac w takim wieku lazenie po imrezach , a moja mama to ma zdanie ze raczej NIE i sedno jest takie czy to jest czas w ktorym jest jeszcze czas na balowanie , czy potem jeszcze beda takie okazje?