Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SzalonaNastka

Czy 16 lat to dobry wiek na imrezowanie?

Polecane posty

Taka sobie imprezowiczka - Podpisuje sie, dokładnie tak. Jeśli już mam coś napisać na ten temat :P. Idziesz ze znajomymi, chłopakiem i się fajnie bawisz. To że mnóstwo ludzi zachowuje się niewłaściwie i tobi jeden wielki syf to ich sprawa. Zapewnij mame, że taka nie jesteś....że owszem, dużo sie słyszy. Normalka, że mama ma obawy - ja się jej nie dziwie....no ale mama Ci chyba ufa co a Ty nie będziesz robić głupstw (?)

oj okazje beda beda ;) chociazby jak zaczną się osiemnastki znajomych z klasy w LO :) wtedy to są imprezy ;) teraz czekają mnie studia... ;) podobno tez duzo imprez ale zobaczymy jak to bedzie ;) o nauce mi sie myslec nie chce bo to jeszcze 2 miechy wakacji... :D a Ty juz teraz idziesz do LO :>??

Gość wcześniej czy
później i tak sprobujesz.to Ty powinnaś wiedzieć kiedy zacząć,a nie my:P

pisząć \" juz teraz idziesz do LO\" miałam na myśli czy zaczynsz naukę w takiej oto instytucji od wrzesnia tego roku ;)

Pewnie, ze bedzie czas ! :D raaaanyy.. 8nastki najlepsze i te pozniejsze urodziny tak samo :) u rówiesnikow i nie tylko ! ach lece, pa :D

Gość guuuga
poczekaj do 18:P

To ciesz się ze skonczylaś gimnazjum ;) teraz troche wydoroślejesz, zmadrzejesz i spojrzysz na to całe gimnazjum z góry- bo to czas nienajlepszy w zyciu :/ a ile imprez i wszystkiego jeszcze przed tobą.... :D ahh zazdroszcze :D ja niestety wszystkie osiemnastki juz mam ZA sobą :/ a szkoda bo kilka z nich chętnie bym powtorzyla.... ;) tylko nie traf na klase kujonów i szkołe z tzw. \" wyscigiem szczórów\"- kto bedzie lepszy- bo wtedy z takich imprez nici ;] wszystko trzeba wyposrodkowac ;) troche nauki- wiecej zabawy ;) przynajmniej w moim LO zabawa i dobre kontakty z innymi były podstawą ;) i nie załuję bo mimo wszystko dostałam się na studia dzienne (UŁ) i dowodzi to jednego : w LO nie najwazniejsza jest nauka :P ) 3m się i udanych imprez w 2 klasie (NAJLEPSZEJ) . zazdroszcze.... :D

Gość kuku_mamaa
Powinno byc dobrze