Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bellarossa

jak zrobic sobie ladne loki?

Polecane posty

nie chce wydawac 200zl na fryzjera. a chcialabym zrobic sobie ladne loki. niestety mam dosc proste wlosy i ciezko sie ukdladaja.. co bedzie najlepsze? walki?

Gość taka jedna blondyna
ja tez chce wiedziec

Gość Moniccc
sprzedaje dezodoranty adidas lodzik gratis

hmmm ja tez mam wlosy proste jak druty jak to sie mowi i jak mam ochote na loki to nawijam je na papiloty i spryskuje lakierem- Taft niebieski jest naprawde mocny, ale ogolnie nie zachwyca mnie efekt koncowy bo mam loczki a nie loki :) przed weselem brata poszlam wiec do fryzjera by zrobic \"fajne loki\" i mi pani nakrecila na walki i byly drobniutkie te loczki :( ona pyta czy jestem zadowolona, ja ze wygladam jak pudel, a chce jak cocker-spaniel :) powiedziala ze musi je takie zostawic bo one i tak sie beda rozwalac wiec po kosciele, jak dojade na sale juz beda z tego fale... zgodzilam sie wiec zostawic na glowie te drobne loczki, ale niestety w fale sie przeksztalcily dopiero na poprawinach :(

na mokre włosy nałozyć pianke i zawinąć włosy na papiloty(grugoś ćdo wyboru)---iśc spać.--po sciągnieciu papilotów-rano-włosów nie czesac tylko delikatnie rozdzielic palcami Proste i sprawddzone

Gość moze zrob sobie
przed snem warkocz(e) dobierany(e), ladne fale wychodza, jak sie dobrze warkocza zrobi...mi to perfekcyjnie nie wychodzi, ale fale sa ;)

Gość Lila30
Ja smaruje wlosy pianka, potem nakrecam na 2-3 godziny na walki termiczne (takie troche grubsze) i po sciagnieciu spryskuje lakierem. Rozczesuje troche palcami. Nie mam zadnego efektu pudla na glowie, tylko piekne, naturalnie wygladajace loki. Sprawia to wrazenie, ze wlosy sa gesciejsze i ze jest ich wiecej, a trzymaja sie bez problemu przez cala impreze weselna i poprawiny. Jak dotad nie znalazlam nic lepszego, a probowalam juz wszystkiego - papilotow, zaplatania w warkocze, trwalej itp. Poki co od ladnych paru lat jestem wierna moim termolokom - to fryzura na kazda impreze i na wszelkie okazje czy swieta. Polecam.

Gość konwi
te co chcą miec loki a maja proste niech nie robią będą żałować

Gość gość
Tutaj macie namiary - http://www.fryzomania.pl/blog/?p=908 O ładne loki wcale nie jest tak trudno, to kwestia odpowiedniego działania. Duże znaczenie mają kosmetyki, ale przecież wiadomo, że im większe doświadczenie, tym lepsze efekty.

Gość MartaEm85
http://www.sferis.pl/prostownica-bosch-phs-11 51-p363359 już od dawna nie używam lokówki ;p To jest zwykła prostownica... rozumiem, ze zakręcasz włosy wokół tych nasadek? Rzeczywiście jest taki efekt? ja próbowałam kiedyś coś takiego zrobić swoją i wyszło... beznadziejnie :(

Gość pszeniooo88
ja mam też z babyliss ale tę lokówkę curl secret - ona właśnie robi ładne loki jak dla mnie, można wybrać mocniejszy lub lżejszy skręt. i według mnie robi się o wiele szybciej niż taką tradycyjną lokówką...

Gość jankaspina
A ja sama sobie wybrałam w tym roku prezent i w euro kupiłam suszarkę 6500E drugi produkt z linii Digital Sensor kupiłam za 50% ceny. Mega sprawa! Dawno już chciałam kupić sobie porządną suszarkę i prostownicę.

Gość bibka87
Bez dwóch zdań! Babyliss potrafi robić dobry sprzęt do włosów. Co więcej, jest też ładnie zaprojektowany, więc nie szpeci łazienki ;) Od jakiegoś czadu uwielbiam linię digital sensor, bo jeszcze nigdy nie miałam tak zadbanych i zdrowych włosów.

Gość tofska
Dziewczyny, a podpowedzcie mi, bo mam tę lokówkę curl secret od kilku dni, na ile piknięć najlepiej trzymać włosy żeby były ładne fale? mam półdługie włosy , całkiem podatne na układanie.