Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mooonia

mam 21 lat i nadal jestem dziewica

Polecane posty

Gość mooonia

:( i coraz czesciej czuje sie jak jakis wyrzutek z tego powodu zwlaszcza gdy slysze o wyczynach seksualnych moich kolezanek. z moich obliczen wynika ze gdybym teraz kogos spotkala (w co watpie) to dziewictwo powinnam stracic w wieku 22 lat..

Gość mooonia
ale to dopiero stara wtedy bede. czy chlopak sie nie przerazi ???

Gość knuiniu
ale masz problem, normalnie rzuc sie z mostu

Gość mooonia
ale myslac raconalnie to dziewictwo strace najpredzej w wieku 23 lat :(

Gość ryera
ja mam 14 lat i też jestem dziewicą :( moje koleżanki też sie chwalą

Gość taka jedna blondyna
nic sie nie martw a facet tylko to doceni :)

Gość mooonia
mi jest smutno bo seks jest podobno suuper ;) a mi do niego jeszcze daleko

Gość mooonia
zalezy mi deska ale na seksie z facetem ktorego kocham

a jest taki bo jak nie to się nie martw. Dziewictwo do dobra cecha, ale oczywiście do czasu. Jak masz ją stracić z jakimś patałachem to daj spokój. Co Ci po pustych koleżankach według mnie to głupie cipy i tyle. Ja z kolegami nie gadam tak wyniośle na te tematy

No to jak nikogo nie kochasz, to chyba nie powinnaś mieć problemu?:) Jestem od Ciebie starsza o rok i jakoś nie rozpaczam z powodu braku seksu, a to, co sobie pomyśli ktoś inny na mój temat już w ogóle mi zwisa. Jeżeli facetowi będzie to przeszkadzać, to tym lepiej dla mnie, jak się odpierdzieli:)

Gość mooonia
i tu tkwi caly moj problem ze nikogo nie pokochalam nigdy! ale co tam:) nie bede juz sie uzalac nad soba. tak tylko to napisalam :)

Gość poza tym wiekszosc
tych kolezanek zmysla. nie badz naiwna;)

Gość podróbka Diora
i co szukasz tu bzykacza? a ubierzże szpilki i plastikowe szort do tego topik na górę i wio\!! na ulicę, tam ci nie dość że zapłacą to i pozbawią tego balastu. na co czekasz dziwico? Macie w twojej wiosce jaka latarniuę, bo niejeden rzeźnik bo świniobiciu by się doprężyl - a nie ma gdzie- jedynie flacha mu zostaje...biedni tacy są dopiero

Gość jestem rzeźnik
zajebałem dziś 3 ziewicze świnki. Ale żona mi nie daje dupy - bo mówi że mi penis śmierdzi rybą. Pójdziesz ze mną na kawę?

Gość jestem rzeźnik
fredi: do ciebie godom!

Gość jestem rzeźnik
fajny był i ładny taki. Mi się podobał, a że zmarł na aids, bo gumy nie preferował.......oj Fredi merciury

Gość jestem rzeźnik
fredi i po co adres podajesz? żeby tam do zagrody łapać świnki?.....o ty świnio

Gość jestem rzeźnik
a przestarzała zapleśniała dziewica spierdoliła. jak będzie mieć 31 lat - już zapewne będzie prababcią po klimakterium- od 9 lat

Gość może to własnie ja
zaczynałoby byc mi juz głupio.. Jak miałam 18 to juz sie tego wstydziłam, wiec straciłam :P

Gość i to jest problem
Seks jest super, ale... z wlasciwa osoba. Ja stracilam cnote w wieku 22 lat i ten, z ktorym to zrobilam tez byl prawiczkiem (wtedy mi tego nie powiedzial). On jest od 12 lat moim mezem. Tez sie kolezanki i koledzy chwalili wyczynami, ale przeciez nie robisz tego dla nich. Akurat ta, co sie najwiecej chwalila zostala sama. Faceci zabawili sie, ale jakos zaden nie chcial z nia sie wiazac na stale. Wlasciwy facet doceni to, ze poczekalas na niego. Na pewno nie bedzie przerazony. Bez przesady.

Gość TaCoZwątpiłaJuż
Taaa. O ile się w ogóle pojawi ten właściwy facet... :(

Gość Aneta_LDZ
Dziewczyno! Nie masz sie czego wstydzic.. facet powinien docenic to ze jestes dziewica! Laski teraz puszczaja sie na lewo i prawo w wieku 13-14 lat, paranoja. Dziewica w wieku dwudziestuparu lat to skarb!

Nie skarb, ale bez przesady:O Musicie z każdego gówna robić problem? Przecież stracenie cnoty zajęłoby Ci kilka godzin tak na dobrą sprawę. Ale jeżeli nie na tym Ci zależy, to nie rozumiem, jaki masz problem. Bo chyba bardziej chodzi o to, że nie znalazłaś nikogo, kogo byś kochała, a nie o to, że nikt Ci gwinta nie zerwał...:classic_cool:

hehe w tym wieku byc dziewicą?? śmieszne Ja straciłam dziewictwo robiąc to za kase z 50- latkiem i było zajebiście Do tej pory to robie bo i seks codziennie i kasa z tego jest Poprostu życ nie mierac