Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mooonia

mam 21 lat i nadal jestem dziewica

Polecane posty

Gość cellulose
moonia a jak tyś się uchowała kobieto z tym dziewictwem? na randki nie chodziłaś? na dyskoteki? na sylwestry imprezy, etc? i w dodatku dziś w dobie internetu? ja muszę gg trzymać na niewidocznym by mnie nie zaczepiano... sądziłam, że problemem jest opędzić się od namiaru adoratorów. Przyznaję, że trudno znależć właściwego mężczyznę na resztę zycia, ale faceta do łóżka to akurat żaden problem. przepraszam, ale nie rozumiem jak mozna byc dziewicą po 30 nie bedąc zakonnicą

a moj chłopak ma tyle co ty lat i jest prawiczkiem:P ale ja już sie o to postaram zeby niedługo:P

Gość cellulose
o jejku, ja cie musze przeprosić. ja muslałam ze ty po 3o jesteś - akurat było 31 postów .... nałożyło mi się no to zmienia moją opinię, ale 21 to nie tragedia. rozumiem ze się chce poseksić, bo i humor lepszy i cera zdrowsza, nie mowiąc o poczuciu własnej wartosci... ale to na prawde, zaden problem - idż na jakąś impreze, kogoś poznasz... chyba ze chciałabyś pierwszy raz miec z kims kto cie kocha...

Gość gbcbc
21 i wciaz dziewica? nic tylko pogratulowac :) dobrze ze sa jeszcze takie kobietyy ktore cenia siebie i zwiazki, seks. powodzenia w znalezieniu tego jedynego dla ktorego jak sama zobaczysz warto bylo czekac kazdy dzien

Gość jenny 21
cześć wszystkim:) ja mam 21 lat i też jestem dziewicą. myśle, że to nie powód do wstydu. od dwóch lat kocham jednego chłopaka, ale niestety nie mam szans na jego miłość, więc jestem sama. nie wiem, czy kiedyś spotkam kogoś, kto mnie pokocha, ale łudzę sie, że tak będzie:)

Gość luskaaa
i trzymaj sobie to wianko jak najdłużej:) dla odpowiedniego faceta!!!!wiem co mówieim jestes starsza tym masz większą ochote na sex i jesli być nie była dziewicą to szła byś dołóżka wtedy kiedy masz na to ochote bo nie mogłabys sie powstrzymac...czyli inaczej mówiąć zaczęłabyś sie puszczać!!!może to co napisałam jest płytkie al e prawdziwe...

Gość vanesa
nie masz się czym przejmować.ja miałam 23 lata.i nie zrobiłam tego z miłości,po prostu też mi to ciążyło.więc się nie śpiesz.jak znajdziesz odpowiedniego faceta to dopiero wtedy się zdecyduj bo potem możesz jeszcze bardziej żałować.pozdro

21 i ciagle też, nie jest mi z tego powodu jakoś źle, nie martwi mnie to.. NIe czekam do ślubu, chcę to po prostu dobrze wspominac.. I będę ;)

Gość ale jaja ja nie moge
powiem ci prawde - PRZEGRALAS ZYCIE

Gość pola.............
z kretesem :)

Gość =0=
czsc:) ja tez mam 21 lat i jestem dziewica:) ale juz we wrzesniu nie bede:))