Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptysia1

krosta w gardle?czy to możliwe?

Polecane posty

Gość ptysia1

Może ktoś mi pomoże. Nigdy tego nie miałam. Myślałam że to boli mnie gardło z jednej strony. Kupiłam sobie lek , ale w ogółe nie pomogło. W końcu wzięłam lusterko i zobaczyłam że na tylnej ściance mam takie coś jak białą krostę lub pęcherzyk. teraz już wiem że to nie jest ból gardła wynikający z przeziębienia tylko coś mi tam wylazło. Boli a nawet tak kłuje przy mówieniu ponieważ język się ociera o tą ściankę. Co to może być??? Może ktoś z was też miał taki problem. CZy to wymaga wizyty u lekarza?

Gość ja myślę że trzeba
pójść do lekarza. Samemu lepiej nie majstrować..

to jest krosta a ropa. niestety musza Ci to wyciac chirurgicznie. przynajmniej tak miala robione moja ciotka - przy znieczuleniu miejscowych. nawet kilka dni w szpitalu spedzila. idz do lekarza szybko zanim sie powiekszy ale oczywiscie moze to byc co innego

Gość kicia34
o rany ale to wygląda jak pryszcz to nie jest jakaś narośl czy Twoja ciocia też tak miała?

Gość ptysia1
o sorry to moja wypowiedz ta wyżej

Gość nic ci nie będą wycinać
:O idź z tym do laryngologa, ale nie pozwól się zbyć słysząc, że na przykład "taka Twoja uroda" mój facet chodził z tym gównem prawie 2 lata, bo tak mu powiedziała mądra pani laryngolog i przez te dwa lata neipokojąco często zapadał na infekcje gardła teraz wreszcie usunął to świństwo z migdałka i mam nadzieję ,ze bedzie lepiej

Gość ewqa2
Masz to na migdale? Moze to afta?

Gość ptysia1
wiecie już mi to zeszło to był jednak pryszcz- może zjadłam coś nie umytego. Dzięki wszystkim za rady:)