Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..misiaaaa...

Kto stosował chusteczki samoopalające? Proszę wejdzcie!!

Polecane posty

Gość ..misiaaaa...

Mam cere z przebarwieniami pozapalnymi, wągry. Chcialabym uzyc tych chusteczek jak pojadę nad wode bo nie chce stosować wtedy fluidu. Powiedzcie mi jaki jest efekt i czy to zakryje troche moje przebarwienia?

Gość opowiem ci o moim
doswiadczeniu z husteczkami samoopalajacymi (mialam Garniera i Loerala, ale wole Garniera, bo dawal ladniejsz odcien). Otoz tak, zakryly mi ladnie przebarwienia, buzka miala ladny kolor i wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze zauwazylam, ze samoopalacze jakiekolwiek zapychaja mi pory wiec pododuja syfki i zaskorniki...takze z wielkim bolem serca musialam z nich zrezygnowac, ale nie wszystkich zapychaja wiec warto sprobowac, bo efekt jest fajny.

Gość Lila30
Uzywalam chusteczki z vichy - efekt niezly, chociaz daja one raczej jasny odcien opalenizny, a ja mam latem ciemniejsza karnacje. Wiec musialam czesciej stosowac. Mam na czole kilka przebarwien i ladnie je ten samoopalacz zamaskowal. Ale mimo wszystko wole samoopalacze w kremie - mozna sobie wtedy dowolnie nabrac tyle kosmetyku, ile sie potrzebuje. A chusteczki? No coz. Nieraz nasaczone byly tak, ze spokojnie starczalo na twarz i dekold, a czasem trafialam na partie, gdzie posmarowanie samej tylko twarzy graniczylo z cudem.

Gość 9kotda
ja używałam kiedyś husteczek Dax cosmetics - nie mialam żadnych zastrzeżeń.Husteczki były mocno nasączone że wykorzystałam je jeszcze na ręce

Gość Nick nie wchodzi
Stosowałam husteczki z Dax'a (samoopalacz w piance też) i byłam zadowolona - nic nie zapychało, kolor ładny, długo sie trzyma , fajnie maskuje.... Starcza na twarz, dekolt i jeszcze cos spokojnie mozna sobie pomaziac - albo rozciąć husteczke na pół i czesc nieużywaną schowac na nastepny raz;)

Gość ..misiaaa..
Dziekuje wam za odp! Ja myśle o chusteczkach z firmy Dax Cosmetic albo LRP. Mam bardzo bladą karnacje i boje sie że będą smugi.. Nie chce samoopalacza w kremie bo one wszystkie zapychają strasznie pory i boje się że pogorsze stan cery..

Gość Nick nie wchodzi
Dax w piance nie zpycha - ma postac pianki przechodzącej w płyn. Ja mam cere mieszaną z tendencją do rozszerzonych porów i przetłuszczania oraz wszelkiego rodzaju "niespodzianek" i po tej piance skóra wygląda fajnie i nie ma smug;)